Aafje blijft in gesprek met Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ)

Geplaatst op 06-07-16
Igz
In de afgelopen jaren is Aafje enkele keren door de Inspectie voor de Gezondheidszorg bezocht. Deze bezoeken zijn voor de IGZ aanleiding geweest om de Raad van Bestuur van Aafje te vragen een uitgebreide inventarisatie uit te voeren op de kwaliteit van zorg en of deze voldoet aan de normen van de IGZ. Aafje herkent de zorgen en werkt actief aan verbeteringen.

Diverse nodige resultaten zijn reeds gerealiseerd. Zo zetten we actief in op scholing en werving van zorgpersoneel, het verbeteren van de medicatieveiligheid (bijv. door met 1 centrale apotheek voor alle verpleeghuizen te gaan werken), de behaalde resultaten van het kwaliteitssysteem Prezo en het opleiden van 300 kwaliteitsondersteuners en de verbetering van de mondzorg bij kwetsbare ouderen door met een mobiele tandartspraktijk te gaan werken.

Kortom, we werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en veiligheid in onze huizen, inspelend op de snel veranderende zorgomgeving. En vanzelfsprekend blijven we in gesprek met de inspectie. Zodat ook getoetst wordt of we alle plannen en verbeteringen blijvend doorvoeren.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten