Nieuws

Geplaatst op:
image description

Staatssecretaris Vicky Maeijer op werkbezoek bij Aafje

Vandaag bracht staatssecretaris Langdurige en Maatschappelijke Zorg, Vicky Maeijer, een werkbezoek aan Aafje. Het bezoek stond in het teken van de toekomst van de ouderenzorg en de belangrijke opgave waar we voor staan.

Lees verder
image description

BedSense op locatie ‘t Ronde Sant: meer rust voor de zorg en meer uitrusten voor de bewoner

Op Aafje-locatie ‘t Ronde Sant hoeven onze collega’s geen extra rondes meer te lopen. Vanaf nu werken we daar met de zorginnovatie BedSense van MomoMedical: een bedsensor waarmee we in één oogopslag zien wie er aandacht nodig heeft.

Lees verder
image description

Mijlpaal: Aafje voorgedragen als Regionaal Expertisecentrum D-zep

Na de visitatie van de accreditatiecommissie is Aafje Smeetsland officieel voorgedragen als Regionaal Expertisecentrum D-zep (Dementie en zeer ernstig probleemgedrag).

Lees verder
image description

Aafje-thuiszorgteam Capelle aan den IJssel feestelijk gestart

Sinds vorige week is Aafje een thuiszorgteam rijker, en wel in Capelle aan den IJssel. Op dinsdag 4 juni werd dit gevierd met een heerlijke lunch in Aafje Roo van Capelle.

Lees verder
image description

Aafje, Dura Vermeer en Bectro slaan handen ineen voor nieuwe ouderenhub Meerweide

Aafje Meerweide krijgt een metamorfose. Dura Vermeer Bouw Zuid West realiseert op de plek van het bestaande verpleeghuis een toekomstbestendig wooncomplex met 216 studio’s voor ouderen met een zware zorgvraag.

Lees verder
image description

Nieuwe editie Aafje magazine Aangenaam

De voorjaarseditie van ons eigen magazine, Aangenaam, is uit! In deze editie van Aangenaam vertelt klant Roel Veldhuis over zijn leven. Hij droomde als kind van zijn eigen accordeon en die droom kwam uit. Het magazine is nu online te lezen!

Lees verder