Nieuws

Geplaatst op:
image description

Aafje Smeetsland benoemd tot Regionaal Expertise Centrum D-zep

De speciale D-zep afdeling in psychogeriatrisch expertisecentrum Smeetsland is voor vier jaar benoemd als REC op dit gebied: Regionaal Expertise Centrum. “Iets om heel erg trots op te zijn.”

Lees verder
image description

Lancering leernetwerk De Driehoek

We vinden het belangrijk dat mantelzorgers en vrijwilligers met zekerheid en vertrouwen voor iemand zorgen. Daarom lanceerden we regionaal leernetwerk De Driehoek.

Lees verder
image description

Van thuiszorg naar wijkverpleging: zo ervaart Wijkverpleegkundige Zosia dat!

Open Rotterdam liep een dagje mee met Zosia (Wijkverpleegkundige bij Aafje) en vroeg haar wat voor invloed de naamsverandering van thuiszorg naar wijkverpleging heeft op haar werk.

Lees verder
image description

Eerste paal nieuwbouw Aafje Meerweide

De renovatie en nieuwbouw van Aafje Meerweide schiet al aardig op. Op 17 september was er een nieuwe mijlpaal binnen het project. Toen ging de eerste paal van het nieuwe zuidgebouw de grond in.

Lees verder
image description

Snel, droog én groen van A naar B met de Carver

Samen de zorg echt anders. Dat betekent ook: duurzaam werken – met het oog op de toekomst. Daarom maakt Aafje wijkverpleging sinds kort gebruik van de Carver: een 100% elektrisch vervoermiddel op groene stroom.

Lees verder
image description

De kracht van de sloop

Manager zorg en behandeling Mirella van Deursen bij Aafje vertelt hoe ze de verbouwing ervaart: “De bewoners en de Aafje-collega’s hebben echt maar kleine dingen nodig om het beste uit de dag te halen.

Lees verder