21 mei open dag Zorgboulevard

Geplaatst op 17-05-16
Logo op de zorgboulevard
Op 21 mei is de Zorgboulevard Rotterdam 5 jaar open. Dit gaan we vieren met een grootse Open dag. Alle zorgorganisaties, winkeliers en overige instellingen openen deze dag hun deuren tussen 11:00 en 15:00. Bij veel organisaties kunt u een 'kijkje in de keuken' nemen en ook zijn er verschillende (kortings)acties en activiteiten deze dag.

U kunt kijken en beleven hoe de zorg werkt bij het Delta Psychiatrisch Centrum of een live operatie bijwonen in het Maasstad Ziekenhuis. Of heeft u altijd eens willen zien hoe het Zorghotel er uit ziet, hoe een verslavingsinstelling werkt of wilt u uw bloeddruk laten meten? Ook dat kan tijdens de open dag!

Speciaal voor kinderen wordt een 'Kidscorner' ingericht, ook komt de Berendokter en worden 'nep' gipsjes op armen aangebracht. Ook is er een prijsvraag waarmee een fiets van Peter Terlouw Tweewielers (t.w.v. €750) te winnen is. Buiten dat u kans maakt op een fiets ontvangt u een goodiebag wanneer u de prijsvraag ingevuld inlevert. Komt u met de auto en parkeert u deze in de garage? Q-park deelt kortingskaartjes van €1 uit. Shantykoor Overstag treedt op tijdens de Open dag en er is de gehele dag muziek. Ook kunt u genieten van een broodje, pizza, en allerlei andere lekkernijen.

Om 11:15 wordt de Open dag officieel geopend door voormalig top-atlete Nelli Cooman.

Klik hier voor het volledige programma.

De Open dag vindt plaats op de Zorgboulevard aan de Maasstadweg in Rotterdam en is makkelijk te bereiken.

Indien u met de auto komt kunt u de borden naar het Maasstad Ziekenhuis volgen, wanneer u nabij het ziekenhuis bent kunt u de borden naar de parkeerplaatsen volgen. In enkele omliggende gebieden van de Zorgboulevard kunt u gratis parkeren. Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/parkeren

De trein, bus en tram stoppen op station Lombardijden, dit is op 3 minuten loopafstand van de Zorgboulevard.

Bus: lijn 70, 76, 90, 91, 92, 93, 143, 144, 163, 183, 190, 263, 663, 691, 702.

Tram: lijn 2, 20.

Om u reis van deur tot deur te plannen kunt u gebruik maken van de volgende websites:

 Uiteraard is de Zorgboulevard ook per fiets bereikbaar.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten