120 deelnemers bij Informatiebijeenkomst ’Langer veilig en comfortabel thuis’

Geplaatst op 21-06-19
Bijeenkomst langer thuis
Ook dit jaar organiseren Aafje, Met hulp van en Vegro vier informatiebijeenkomsten in onze regio. De aftrap op donderdag 20 juni in LCC Romeynshof (Rotterdam Ommoord) was een groot succes.

Iedereen blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Lekker in de eigen vertrouwde omgeving, omringd door dierbaren, vrienden en buren. Toch wordt dit moeilijker als men ouder wordt. Tijdens Informatiebijeenkomst ’Langer veilig en comfortabel thuis’ worden er handige tips gedeeld die het langer thuis wonen vergemakkelijken en aangenamer maken. Verder wordt er informatie gedeeld over onderwerpen als mobiliteit, bewegen, zorg, wonen, gezondheid, leuke reisjes en (extra) vergoedingen.

De 120 geïnteresseerde senioren waren donderdag erg enthousiast over de vele mogelijkheden en handige tips die wij presenteerden. Een van de reactie was: ‘Wat ben ik blij dat ik gekomen ben. Ik ben 87 en heb niemand meer. Om te weten wat er allemaal mogelijk is en wie ik kan bellen, is het zo’n geruststelling’.

De volgende drie bijeenkomsten hebben een ochtend- (10.00-12.00 uur) en een middagsessie (13.30 – 15.30 uur). De bijeenkomsten worden gehouden op:

  • 27 juni in Wijkcentrum Brinkhoeve – Poortugaal
  • 4 juli in Wijkcentrum Schollevaar - Capelle a/d IJssel
  • 19 juli in WVC Slikkerveer – Ridderkerk


Voor informatie kunt u bellen met Elly van der Wal, afdeling Communicatie, telefoonnummer 088 823 1152

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten