1. Ouderenzorg volgt RIVM in ontwikkelingen Corona

Geplaatst op 03-03-20
Corona
De ouderenzorgorganisaties in Rotterdam, verenigd in samenwerkingsverband Conforte, houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Ook staan we voor de laatste stand van zaken in nauw contact met de GGD en andere relevante partners zoals de ziekenhuizen.

Inhakend op de actuele situatie hebben de organisaties diverse preventieve maatregelen getroffen, vanuit de Infectie Preventie Commissie (IPC’s) die elke zorgorganisatie heeft. Hiermee willen we onze (vaak kwetsbare) klanten en medewerkers zo veel mogelijk beschermen en het risico op ziekteverzuim verkleinen om de continuïteit van de zorg te waarborgen. Daarnaast besteden we continu aandacht aan de hygiëne maatregelen en protocollen die gelden in de zorg in dit soort situaties, waarbij we extra aandacht aan handhygiëne besteden.

Heeft u vragen over het Corona virus, dan adviseren wij u de website en vragen en antwoorden van het RIVM te raadplegen.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten