Ga naar Content

‘Aafje is altijd in de buurt’
foto van meneer met verpleegkundige

Thuiszorg

Heeft u thuis hulp nodig? Bijvoorbeeld in de huishouding of voor het verzorgen van een wond? Aafje geeft thuiszorg met persoonlijke aandacht. Thuis is de plek waar u helemaal uzelf kunt zijn. Alleen, met familie, vrienden of bekenden. Wij helpen u wanneer dat nodig is in uw eigen vertrouwde omgeving.

Vanuit onze thuiszorglocaties in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht is Aafje altijd in de buurt voor hulp en zorg die u op dat moment wenst. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, 24 uur per dag.

In Kralingen-Crooswijk, Hillegersberg-Schiebroek en IJsselmonde bieden we nu zorg aan huis door kleine wijkteams. Dit noemen we Aafje wijkzorg. Een team van Aafje wijkzorg bestaat uit maximaal twaalf verzorgenden en verpleegkundigen. Daardoor ziet u dezelfde vertrouwde gezichten die uw persoonlijke situatie goed kennen.
 

Wat fijn, zoveel diensten onder een dak

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende diensten aan huis. Bijvoorbeeld voor persoonlijke verzorging, personenalarmering, dag- en nachtverpleging of hulp bij het huishouden. Onze klantadviseur bespreekt graag uw wensen met u, en helpt u bij het regelen van thuiszorg. In het menu links leest u meer informatie. U kunt ook de folder downloaden of het overzicht Diensten Thuiszorg Aafje in de bijlage hieronder raadplegen.
 

Kosten en aanvullende diensten

Voor het aanvragen van Thuiszorg heeft u een indicatie nodig. Dit kan via het CIZ. Kijk op www.ciz.nl voor uitgebreide informatie. U kunt ook de Aafje klantenservice bellen voor een afspraak met een van onze klantadviseurs. Zij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Aafje levert thuiszorg waar u volgens uw indicatie recht op heeft. Wilt u extra hulp of zorg ontvangen of heeft u specifieke wensen? Dan proberen wij hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Wij leveren ook aanvullende diensten, waar u al dan niet tegen betaling gebruik van kunt maken. Wij informeren u altijd vooraf over de kosten. U kunt ook met uw Persoonsgebonden Budget (PGB) bij ons terecht voor thuiszorg.


Aafje biedt een zeer compleet pakket aan diensten op het gebied van welzijn en zorg. Staat de dienst waar u naar op zoek bent er niet tussen? Bel dan met de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u ook in contact brengen met onze klantadviseurs. Zoekt u een activiteit? Klik dan hier voor onze activiteitenkalender.

Via www.digitale-sociale-kaart.nl kunt u ook zelf kijken welke aanbieder uw dienst kan leveren.

Vraag het Aafje

Bel onze klantenservice

088 8 233 233

of stuur een e-mail

Bekijk ook de veelgestelde vragen

Afbeelding: Bel mij

Ervaringen

Deel uw ervaring

Snel naar