Varenoord

Rotterdam

Varenoord is een moderne nieuwe locatie in de prachtige omgeving van De Rotte. De locatie biedt optimale zorg en veiligheid passend bij de behoefte van de bewoners in deze tijd. Aafje komt daarmee tegemoet aan de moderne wensen voor persoonlijke zorg, prettig wonen en een gezellige leefomgeving. In dit nieuwe huis biedt Aafje persoonsgerichte zorg op een kleinschalige manier. Alle bewoners wonen in een éénkamerstudio met eigen badkamer en toilet. De eigen studio is onderdeel van een kleine woongroep van 9 bewoners met een gezamenlijke huiskamer en keuken. De zorg wordt zoveel mogelijk als thuis georganiseerd.

Wilt u graag gebruik maken van de voorzieningen die Aafje biedt en toch kleinschalig blijven wonen? Dan is wonen in Varenoord een goede oplossing. Betrokken zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

Download WegWijzer

Kenmerken

  • studio met eigen voordeur en eigen badkamer met toilet
  • kleinschalig wonen als uitgangspunt
  • wonen in een woongroep 
  • deskundig en vriendelijk personeel
  • huiselijk, veilig en herkenbaar thuis
  • gratis parkeergelegenheid
  • ruim aanbod aan activiteiten
  • veilige buitenruimte voor elke woongroep
  • elke huiskamer heeft uitzicht op De Rotte


Aafje verpleeghuis Varenoord biedt moderne eenpersoonsstudio’s. Alle studio’s zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een eigen voordeur en een eigen badkamer met toilet. De kamers kunnen naar eigen smaak worden ingericht met bijvoorbeeld een zitje, kast en TV.

Interesse
Bent u geïnteresseerd in wonen in Varenoord, neem dan contact op met onze klantenservice op 088 8 233 233. Zij helpen u graag verder. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aafje.nl

Neem gerust ook alvast een kijkje in Varenoord, via deze virtuele tour.

Is deze locatie geschikt voor mij?
In Aafje Varenoord verblijven mensen met dementie en/of andere geheugenproblemen. Aafje biedt intensieve verpleging, begeleiding en structuur. Onze betrokken zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

Wat als mijn situatie veranderd?
Een team van deskundige medewerkers bespreken met u en/of uw mantelzorger welke zorg u nodig heeft en welke plek het beste bij u past. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. Wij gaan altijd het gesprek aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie. De klantadviseur regelt voor u de plaatsing. 

Onderstaande foto's zijn sfeerimpressies van de nieuwe locatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden.

 

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 8,0

Waarderingen

"Varenoord is een prachtige accommodatie met uitzicht over de Rotte, de bewoners kunnen dit bezichtigen vanaf een ruim balkon. Het personeel behandeld de bewoners met liefde, normen en waarden." 

Kwaliteitsvenster Aafje locatie Varenoord

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten