Slinge

Charlois

De Aafje locatie Slinge is verdeeld in een hoogbouwtoren en een laagbouw gedeelte. Op de hogere verdiepingen genieten ongeveer 100 psychogeriatrische bewoners vanuit de gezamenlijke huiskamers van het uitzicht. In de laagbouw wonen mensen met een lichte zorgvraag lekker zelfstandig in hun comfortabele 3-kamerappartement. Vlakbij de winkels van de bekende Slinge in Rotterdam-Zuid, altijd leuk om even naartoe te gaan voor een boodschapje, om koffie te drinken of gewoon lekker te wandelen. De bewoners van deze 40 appartementen ontmoeten elkaar regelmatig tijdens de gezellige activiteiten die worden georganiseerd. Zo eten het echtpaar Van der Molen en de dames Rodriguez en Albersberg iedere dinsdag met elkaar in de gezellige ontmoetingsruimte. Daarna spelen ze nog een spelletje bridge met elkaar. Daar kijken ze wekelijks naar uit. Ze zijn blij met hun fijne woning en voelen zich prettig bij de zorg die 24 uur per dag beschikbaar is.
 

Meer informatie of een rondleiding aanvragen

 

Kenmerken

 • Tweekamerappartement met ruime badkamer
 • Verpleegd wonen voor mensen met dementie
 • Kleinschalig woon-zorgcomplex
 • Uitgerust met de modernste technologie
 • Gezamenlijke huiskamer op iedere verdieping
 • Wekelijkse schoonmaak van de woning
 • Wonen met veel privacy
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid
   

Zorg

Op Slinge worden in de hoogbouw psychogeriatrische bewoners verpleegd. Er is 24 uur per dag verpleging aanwezig. Ook zijn er specialisten zoals een psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, specialist ouderengeneeskunde en vele anderen. Afspraken met deze specialisten kunnen thuis bij de bewoners plaatsvinden of op de verpleegafdeling. In de laagbouw wonen mensen zelfstandig met een lichte zorgvraag in een comfortabel appartement. 

Voor de verpleegafdeling in de hoogbouw komen klanten in aanmerking met ZZP 5, ZZP 6 en 7. U komt in aanmerking voor een ‘verzorgd wonen – appartement’ in de laagbouw met ZZP 4, ZZP 6 in overleg zonder behandeling en ZZP 0. Wilt u weten of aan de voorwaarden voldoet, of wilt u een rondleiding aanvragen, neemt u dan contact op met de klantadviseur van Slinge via 088-8233 233

Is er een wachtlijst?

Wij begrijpen dat het vervelend is als u moet wachten op een plaats in het huis van uw voorkeur. Helaas kunnen we niet voorkomen dat er soms wachtlijsten zijn.
Klik hier voor de actuele wachtlijst

Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.

Wonen

De 3 kamer appartementen van het verzorgd wonen gedeelte van Slinge zijn comfortabel en voorzien van moderne technologie, zoals een beeldtelefoon waarmee u kunt zien wie er voor de deur staat. Maar ook personenalarmering, waardoor u snel iemand kunt waarschuwen als het nodig is. Op de verpleegafdeling hebben de bewoners een eigen zit/slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer met fraai uitzicht.

Welzijn

Op locatie Slinge worden allerlei activiteiten georganiseerd. Op de verpleegafdeling voor de bewoners en in de ontmoetingsruimte voor de klanten van de verzorgd wonen appartementen. Deze laatste zijn ook toegankelijk voor buurtbewoners die hieraan ook kunnen deelnemen. Voor een overzicht van deze activiteiten kunt u kijken op onze activiteitenkalender.

Naar de activiteitenkalender

 

Bereikbaarheid

Locatie Slinge is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er ruime parkeergelegenheid.

Werken

Op deze locatie is het prettig en afwisselend werken, omdat er bewoners zijn met verschillende zorgvragen en –behoeften. Dat maakt het werk erg afwisselend. Voor meer gedetailleerde informatie over werken op Slinge kun je kijken op www.werkenbijaafje.nl

Naar werkenbijaafje.nl

 

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 7.9

Waarderingen

 • De verzorging is goed en heel vriendelijk staan je altijd te woord 
 • een mooie locatie voor mensen met alzheimer. 
 • een prettig huis met fijne verpleegkundigen en ander medewerkers 

 

Onze specialisten en behandelingen

 • verzorgenden en verpleegkundigen
 • huishoudelijke ondersteuning
 • Aafje behandelaren zijn op afroep  inzetbaar   
 • ADL zorg
 • 24 uurs zorg
 • alarmering

Meer informatie of een rondleiding aanvragen

Een levendig thuis midden in de wijk. Ik woon hier echt naar mijn zin Mevrouw de Bruijn

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten