Endeldijk | Kleinschalig wonen in Rotterdam IJsselmonde

IJsselmonde

Uit De Kuip klinkt gejuich. Mevrouw van Dijk en meneer Bosch kijken elkaar tevreden aan. Het is zondag en ze zitten in de tuin van Aafje locatie Endeldijk. Als de wind goed staat horen zij altijd wanneer het legioen blij is met een doelpunt. Het geheugen laat hen soms in de steek, maar dit herkenbare geluid vergeten ze niet. Als rasechte Rotterdammers genieten ze er altijd van. Zij komen elkaar regelmatig tegen. Daar wonen ze zelfstandig en doen ze hun dagelijkse dingen. Maar hun dementie vraagt wat meer begeleiding en een woning in een veilige omgeving. In het comfortabele laagbouwcomplex van Endeldijk hebben zij allebei een eigen zit-/slaapkamer, toilet en badkamer. Maar wonen in verschillende woongroepen. In de gezamenlijke woonkamer van hun groep is het altijd gezellig. Daar wordt met elkaar gekookt en gegeten of een spelletje gedaan en televisie gekeken. Hopelijk is het morgen ook mooi weer. Dan treffen zij elkaar vast en zeker weer in de tuin, maar zonder gejuich uit De Kuip, want Feyenoord speelt niet iedere dag!

Meer informatie of een rondleiding aanvragen       Download Wegwijzer

Zorg

Op Endeldijk wonen klanten met een ZZP 5. De kwetsbare gezondheid en de problemen met de oriëntatie en het geheugen zorgen ervoor dat zij dagelijks zorg en begeleiding nodig hebben. Zij hebben behoefte aan rust en veiligheid die hier ook wordt geboden. Daarnaast kunnen de bewoners 24/7 een beroep doen op de zorgmedewerkers. Verder zijn op Endeldijk ook allerlei specialisten aanwezig zoals een psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werken en geestelijk verzorger.  Voor meer informatie over de mogelijkheden of een rondleiding kunt u contact opnemen met de klantadviseur via 088 233 8 233.

Wat houdt ZZP 5 in?   

Is er een wachtlijst?

Wij begrijpen dat het vervelend is als u moet wachten op een plaats in het huis van uw voorkeur. Helaas kunnen we niet voorkomen dat er soms wachtlijsten zijn.
Klik hier voor de actuele wachtlijst

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 8,5

Waarderingen

'Warme, persoonlijke en betrokken zorg, adequaat en toegesneden op de klant'
'Ruime eenpersoonskamers en een mooie woonkamer met ruime keuken'
'Er wordt van de mantelzorgers wel verwacht hun steentje bij te dragen'

Wonen en Welzijn

Op Endeldijk zijn voor de bewoners vier knusse wooneenheden ingericht met elk 6 á 7 woningen. Iedereen heeft een eigen slaapkamer en er is een gezamenlijke, sfeervolle huiskamer. Daar wordt ook met elkaar de maaltijd bereid en gezellig samen gegeten. Vaak worden bewoners, net als mevrouw Van Dijk en meneer Bosch met elkaar gezien in de veilige binnentuin, een echte belevingstuin om de zintuigen op een aangename wijze te prikkelen.

De activiteiten op Endeldijk zijn persoonsgericht. Deze locatie biedt geen grootschalige gebeurtenissen zoals bingo’s of concerten, maar organiseert op maat gemaakte activiteiten en uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld meehelpen in de tuin, naar de gym of meezingen in het koor. Of in een kleine groep een uitstapje maken naar Diergaarde Blijdorp, een boottocht maken of naar een museum gaan. Doordat de activiteiten niet voor buurtbewoners zijn, staan ze niet gepubliceerd op de website van Aafje. U kunt het programma op deze locatie raadplegen.

 

Meer informatie of een rondleiding aanvragen

Kwaliteitsvenster Aafje locatie Endeldijk

Bereikbaarheid

Endeldijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dat op loopafstand is. Verder beschikt deze locatie over veel parkeerruimte. Door de ligging dichtbij de A16 maakt Endeldijk ook goed bereikbaar vanuit de Drechtsteden.

Rust, veiligheid en het gevoel ├ęcht thuis te zijn. Mijn moeder krijg hier precies wat zij nodig heeft Bianca

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten