Rozenburcht

Aan de overkant van winkelcentrum Slotplein in Capelle a/d IJssel ligt het moderne gebouw waarin Aafje locatie De Rozenburcht is gevestigd. De bewoners met een somatische aandoening, die zelfstandig wonen in een appartement met eigen sanitair en een keukentje,  vinden dat erg prettig, die winkels dichtbij. Ook komen zij vaak in het Grand Café dat te vinden is op de Rozenburcht. Daar is het altijd gezellig, mede omdat de buurtbewoners deze plek goed weten te vinden. Er is een gezellig terras en er worden veel activiteiten georganiseerd. In dit moderne gebouw wonen ook mensen met geheugenproblematiek op gesloten afdelingen. Zij hebben een eigen zit/slaapkamer en ontmoeten elkaar in gezamenlijke huiskamers.

PG 6 tot 9 maanden Somatiek 9 tot 12 maanden

Meer informatie of een rondleiding aanvragen

Zorg

Op de Rozenburcht zijn verpleegafdelingen voor mensen met dementie. Op de somatische afdeling wonen mensen met en zonder behandeling, met een eigen huisarts. Zij biedt plaats aan klanten met ZZP 5, 6 en 7. Maar ook voor klanten met een ZZP 4 met behandeling. Ook zijn specialisten op deze locatie aanwezig, zoals de fysio- en ergotherapeut, een diëtist en een specialist ouderengeneeskunde. Ook de mondzorg wordt verzorgd. Wilt u weten of u voor deze locatie in aanmerking komt? Of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met de klantadviseur voor deze locatie via 088 – 8233 233.

Wat houdt ZZP 4 in?Wat houdt ZZP 5 in?Wat houdt ZZP 6 in?Wat houdt ZZP 7 in?

Is er een wachtlijst?

Wij begrijpen dat het vervelend is als u moet wachten op een plaats in het huis van uw voorkeur. Helaas kunnen we niet voorkomen dat er soms wachtlijsten zijn.
Klik hier voor de actuele wachtlijst

Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.

Download de wegwijzer

 

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 7,8

Waarderingen

'Alles is goed geregeld en verzogrd'

'Het eten is erg smakelijk met veel keus'

'Vriendelijk personeel'

Wonen

Op de somatische afdelingen beschikken de bewoners over een comfortabel en sfeervol éénpersoonsappartement. Het is van alle gemakken voorzien. De bewoners met een dementieaandoening wonen in kleinschalige groepen. Zij beschikken over een eigen zit/slaapkamer en ontmoeten elkaar in een gezamenlijke huiskamer, waar samen wordt gegeten. Ook worden hier activiteiten georganiseerd, die op de behoeften van de persoon worden afgestemd.

Welzijn
Ook op de Rozenburcht staat het verzorgen van een zinvolle dag hoog op de agenda. Tal van activiteiten worden georganiseerd in het Grand Café, waarbij ook buurtbewoners van harte welkom zijn. Op de woongroepen worden ook aandacht geschonken aan welzijn en een zinvolle dag. Daarbij worden de activiteiten persoonsgericht afgestemd op wensen en behoeften van de bewoners.

Meer informatie of een rondleiding aanvragen

Kwaliteitsvenster Aafje locatie Rozenburcht

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam en vanuit de Drechtsteden is De Rozenburcht prima te bereiken met het openbaar vervoer, bus en metro. Metro lijn C, uitstappen bij Metrostation Slotlaan, vanaf daar volgt u de straat Slotlaan, het is ongeveer 10 minuten lopen. RET bus 37 komt het dichtst in de buurt. Maakt u dan gebruik van de halte Da Costasingel. Vanaf dat punt is het een klein stukje lopen naar de Rozenburcht. Maar ook beschikt deze locatie over voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Werken
Op De Rozenburcht werk je in kleine teams, waardoor je de collega’s goed leert kennen. “Je hebt hier een baan die met je meegroeit”. Wil je weten wat dit betekent, kijk dan eens op www.werkenbijaafje.nl Daar tref je ook actuele vacatures aan.

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten