Wonen en welzijn De Vijf Havens

Wonen

In 2017 is de verbouwing gestart op locatie De Vijf Havens. Bewoners van de PG afdeling zijn tijdelijk verhuisd naar locatie de Aarhof. De verbouwing op locatie De Vijf Havens wordt in 2018 afgerond.

Op bovenstaande foto is een impressie van het gerenoveerde De Vijf Havens te zien

 

Bekijk de renovatiewebsite van De Vijf Havens

Welzijn

Aafje biedt bewoners een zinvolle dag door verbinding te maken, écht te luisteren en in samenspraak met de bewoners en mantelzorgers de dagbestedingsactiviteiten te ontwikkelen. De inzet van diverse innovaties zoals de tovertafel, de belevingstafel, de Zora-robot maar ook de snoezelkatten draagt bij tot een zinvolle dag van bewoners.

De zorgrobot Zora wordt ingezet om ouderen te activeren. Zora stimuleert hen om te bewegen, liedjes te zingen en te luisteren naar verhalen. Zora is inmiddels een graag geziene gast op Aafje locaties.

Daarnaast worden bewoners ook buiten de huiskamer aangemoedigd tot (beweeg)activiteiten. Zo hebben de Aafje locaties een beweegteam en zijn er op diverse locaties hometrainers beschikbaar waarbij de (virtuele) route (Silverfits) die wordt gefietst een bekende route uit de woonomgeving van de bewoner is.

Terug naar Aafje De Vijf Havens
 

Gerelateerde locaties

 • verzorgingshuis Rotterdam
  Verzorgingshuis Rotterd...

  Prins Alexander, Rotterdam
  In De Vijf Havens kunnen ouderen zelfstandig wonen met de juiste verzorging in het verzorgingshuis of met intensieve verpleging op de verpleegafdeling. Ook mensen met dementie wonen hier op de juiste plek.

  Prins Alexander, Rotterdam
  Zevenkampse Ring 40, 3068 PZ
  088 823 1013

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten