Dagtochten Gezellig op stap

Hebt u zin in een gezellig en volledig verzorgd uitstapje of midweek weg? Ga dan mee met Aafje Gezellig op stap!

Aafje Gezellig op stap biedt iedereen een passend uitstapje aan. Of u nu zelfstandig woont of begeleiding nodig hebt. Ook als u geen klant bent van Aafje, bent u van harte welkom. Met elkaar zorgen wij ervoor dat u onbezorgd kunt genieten. Onze uitstapjes variëren van een dag naar Volendam en Marken tot aan een middag naar een pannenkoekenrestaurant aan de Oude Maas.

Bij elk uitstapje gaat er reisleiding mee. Wij wijzen u erop dat er géén zorgpersoneel meegaat en wij u bijvoorbeeld niet kunnen helpen bij het eten, het toedienen van medicijnen of een toiletbezoek.

Aafje Gezellig op stap vertrekt met de bus uit verschillende regio’s. De opstapplaatsen en opstaptijden staan op onze website. Per keer gaan er gemiddeld 35 personen mee.

Bent u benieuwd naar hoe zo’n dag er uit ziet? Klik op de knop hieronder om de video te bekijken.

Bekijk hier de video

Aanmelden en contact
Uitstapjes kunt u online reserveren via www.aafjegezelligopstap.nl. Ook kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur op telefoonnummer 088 648 1600 en per e-mail: gezelligopstap@aafje.nl. Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.

 

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten