Wilt u iemands Maatje zijn?

Ook bij u in de buurt wonen mensen die wat extra aandacht of hulp bij het invullen van een zinvolle dag kunnen gebruiken. Bij het ouder worden raken mensen veel sociale contacten kwijt en kunnen vaak niet meer alleen naar buiten. U kunt voor deze mensen iets betekenen door bij hen op bezoek te gaan, een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen een boodschap te doen, of begeleiding naar het ziekenhuis bieden.

Als maatje begeleidt u de mensen met een rollator of duwt u een rolstoel. Lijkt u dit leuk? Dan bent u degene die wij zoeken!

Aafje
Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die één of meerdere keren per week een vaste  bewoner bezoekt, met hem/haar een kopje koffie drinkt, een wandeling maken of een boodschap doet. Bent u klantvriendelijk, ondernemend, geduldig en helpt u graag? Dan zijn wij op zoek naar u! 

U

  • bent graag in contact met ouderen
  • heeft goede sociale vaardigheden
  • bent beschikbaar op één of meerdere dagdelen per week, ook in het weekeind zijn er mogelijkheden.
  • heeft enige kennis van dementie of bent bereid om dit te leren
  • beheerst de Nederlandse taal


Wij bieden
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reisvergoeding, mogelijkheid tot scholing, jaarlijks vrijwilligersevent, kerstattentie en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen?
Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Astrid knops telnr.: 06-46642196, of mail naar astrid.knops@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten