Maatje gezocht in Ridderkerk

In Ridderkerk wonen veel mensen die extra aandacht kunnen gebruiken. Bij het ouder worden raken mensen veel sociale contacten kwijt en kunnen vaak niet meer alleen naar buiten. Jij kunt voor deze mensen iets betekenen door bij hem op bezoek te gaan, een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen boodschappen te doen!

Als vrijwilliger begeleid je de bewoners van Aafje Reyerheem of het Ronde Sant met een rollator of duw je een rolstoel. Voor jou is het een kleine moeite. De mensen zijn hier erg blij mee. Lees hieronder meer of bekijk hoe je direct kunt solliciteren.

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In de eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die één of meerdere keren per week een vaste klant bezoeken, met hen een kopje koffie drinken, een wandeling maken of een boodschap doen. Ben jij klantvriendelijk, ondernemend, geduldig en help je je buren graag? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jij bent

  • Graag in contact met ouderen

  • In staat om een rolstoel te duwen

  • Goede sociale vaardigheden

  • Beschikbaar op één of meerdere dagdelen per week, ook in het weekeind zijn er mogelijkheden.

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. Je bent betrokken bij buurtbewoners en je werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Direct aanmelden of vragen?

Enthousiast geraakt? Meld je aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wil je liever eerst wat meer informatie? Bel dan met Marja Fernandes, via 06 - 3361 0227.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten