Leden cliëntenraad

Vindt u ook dat elke klant recht heeft op kwalitatief goede zorg? Word dan lid van de cliëntenraad en behartig de belangen van de bewoners van Aafje De Twee Bruggen.

Als lid van de cliëntenraad praat u mee met Aafje. Vooral over het beleid van Aafje en wat dat betekent voor de dagelijkse gang van zaken voor u, uw familiel of bekenden. De cliëntenraad is volledig zelfstandig en onafhankelijk en bestaat uit klanten van Aafje, hun familieleden en mantelzorgers. 

 

Cliëntenraad ‘De Twee Bruggen’

Voor cliëntenraad ‘De Twee Bruggen’ zijn we op zoek naar nieuwe leden. U behartigt de belangen van onze bewoners die verzorgd en/of verpleegd wonen op deze locatie aan de Pascalweg 41 in Rotterdam.

 

Maandelijkse vergoeding

Voor uw inzet voor de cliëntenraad ontvangt u een kleine vaste vergoeding. Ook kunt u de gemaakte reiskosten declareren.

 

Wat vragen wij van u?

De meeste leden van de cliëntenraad zijn verbonden met Aafje doordat zij zelf klant zijn of een familielid of kennis vertegenwoordigen die klant is. Als zij geen binding hebben met Aafje, dan is er altijd wel een kernkwaliteit die iemand bezit die van meerwaarde is voor het functioneren van de cliëntenraad. Daarnaast is het belangrijk dat er geen (betaald) dienstverband is bij Aafje.

 

En verder:

  • enige ervaring met de zorg- en dienstverlening
  • computervaardigheden
  • het gemeenschappelijk belang van de cliënten voorop stellen
  • voldoende tijd, energie en motivatie voor een optimale inzet
  • goed samenwerken met de managers van de locatie
  • omgaan met vertrouwelijke informatie

 

Komt u ons team versterken?

Spreekt bovenstaande u aan en voelt u ervoor om één van onze teams te versterken? Meld u dan aan via de knop direct solliciteren.

Direct solliciteren

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten