Maatje gezocht

Wilt u samen wandelen, een boodschap doen of kopje koffie drinken? Of bijvoorbeeld naar muziek luisteren en een praatje maken? U kunt veel betekenen voor één van onze thuiszorgklanten in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht.

Ook vlakbij u wonen ouderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Sommige van onze thuiszorgklanten kennen helaas het gevoel van eenzaamheid en hebben sociale contacten verloren. U kunt iets voor hen betekenen. Wat extra aandacht en regelmatige bezoekjes zijn dan heel belangrijk.

‘Maatje zijn’

Als vrijwilliger begeleidt u de mensen met een rollator of duwt u een rolstoel. Voor u is het een kleine moeite en de mensen zijn hier erg blij mee

Over u

  • Omgaan met ouderen vindt u leuk en gezellig.
  • U bent zelfstandig en communicatief vaardig .
  • Minimaal 2 uur per week bent u beschikbaar.
  • U bent bereid om een rolstoelcursus te doen.
  • Nederlands praten is voor u geen probleem.

Wij bieden

We vinden het fijn dat u zich wilt inzetten voor onze bewoners. Om ervoor te zorgen dat u het leuk heeft bij Aafje, gaan we samen met u op zoek naar vrijwilligerswerk dat écht bij u past. Dit bespreken we graag met u tijdens het intakegesprek. Ook zorgen we voor goede begeleiding.

Tijdens uw werkzaamheden als vrijwilliger bent u verzekerd. 

Meer informatie

Enthousiast geraakt? Wilt u eerst wat meer informatie wilt u zich aanmelden? Bel dan met Fyetta Damwijk, Aafje Participatie Coördinator Drechtsteden op telefoonnummer 06-46642491 of mail naar fyetta.damwijk@aafje.nl.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten