Vrijwilliger voor gezellige tabletgroep gezocht

Werkzaamheden

U haalt bewoners op van hun appartement of belt ze op om hen aan de activiteit te herinneren. De activiteit bestaat uit het begeleiden van bewoners bij onder andere het mailen, googelen, maken en opslaan van foto’s en gebruik van facebook.

Je bent

  • geduldig en betrouwbaar
  • in staat met de tablet om te gaan
  • in staat is rolstoelen te duwen
  • sociaal vaardig
  • Beschikbaar op dinsdag van 9.30 – 12.00 uur

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Onze locatie is vlakbij Plein 1953 en goed te bereiken met bus 70 of 67 en via Metro Slinge. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, Aafje pas met aantrekkelijke kortingen, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Aanmelden/ Vragen?

Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Ariane van der Hulst, coördinator vrijwilligers van Burghsluissingel,

06-46642181 of mail naar ariane.van.der.hulst@aafje.nl

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten