Vrijwilliger Sjoelen gezocht in Charlois

Ook bij u in de buurt wonen mensen die wat extra aandacht of hulp bij het invullen van een zinvolle dag kunnen gebruiken. Zo kunt u helpen met de Sjoelcompetitie voor bewoners van Aafje Burghsluissingel. U begeleid het sjoelen in competitieverband, registreert de deelnemers, houdt de scores bij, zorgt voor een prijs en verzorgt zo nodig koffie en thee. Na afloop ruimt u de sjoelbak weer op. Ben u klantvriendelijk, kunt u goed samenwerken en wilt u onze bewoners een leuke middag bezorgen, dan bent u degene die we zoeken! Voor u een kleine moeite, voor onze klant een groot plezier. Lees hieronder meer of vul direct het sollicitatieformulier in.

 

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gezellige vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen bij de sjoelcompetitie en die graag met ouderen werkt. U begeleid het sjoelen, houdt de puntentelling bij en zorgt voor een prijsje voor de winnaar. Bent u sociaal, geduldig, kunt u samenwerken met anderen en helpt u uw naaste graag bij het invullen van een zinvolle dag? Dan zijn wij op zoek naar u! 

U bent

  • Klantgericht
  • Graag in contact met ouderen
  • Woensdagmiddag om de week beschikbaar
  • Zelfstandig
  • Woonachtig in Charlois of bereid hier naar toe te reizen

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen?

Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Ariane van der Hulst Telnr:06-46642654 of neem contact op via de mail: ariane.van.der.hulst@aafje.nl

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten