Vrijwilliger gastvrouw Slinge

Bent u graag gastvrouw/-heer?

De bewoners van Aafje Slinge waarderen uw inzet enorm!

 

Ook bij u in de buurt wonen mensen die wat extra aandacht of hulp bij het invullen van een zinvolle dag kunnen gebruiken.

Vindt u het leuk om met ouderen te werken, hen te begeleiden bij de activiteiten en/of te helpen tijdens de maaltijden? Dan bent u degene die we zoeken! Lees hieronder meer of vul direct het sollicitatieformulier in.

 

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

 

Wij zoeken

Bent u klantvriendelijk, geduldig, kunt u samenwerken met anderen en helpt u uw naaste graag bij het invullen van een zinvolle dag? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Op de afdeling verblijven bewoners die niet meer in staat zijn om zelfstandig hun dag invulling te geven. Om die reden verblijven zij op een afdeling waar een huiselijke sfeer wordt gecreëerd.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen in de huiskamers en die graag met ouderen werken.

U helpt mee met koffíe/thee zetten, gezamenlijk de krant lezen, begeleiden bij en het ondernemen van verschillende activiteiten naar behoefte van de bewoners en het ondersteunen tijdens de maaltijden. Verder draagt u bij aan een gezellige sfeer. Dit alles onder begeleiding van onze gastvrouwen en de verpleging.

 

U bent

  • Klantgericht
  • Graag in contact met ouderen
  • Iedere week een dagdeel beschikbaar (dag en tijd in overleg)
  • Woonachtig in Charlois of bereid hier naar toe te reizen
  • U heeft enige kennis van dementie of bent bereid om dit te leren
  • Beheerst de Nederlandse taal

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen? Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Christa Timmers, telnr:06-46642695 of neem contact op via de mail: christa.timmers@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten