Gastvrouw/gastheer in Pendrecht

In Charlois (Pendrecht)  wonen veel mensen die extra aandacht kunnen gebruiken. Bij het ouder worden raken mensen veel sociale contacten kwijt en hebben vaak behoefte aan een praatje. U kunt voor deze mensen iets betekenen door hen een kopje koffie of thee in te schenken in de ontmoetingsruimte van Aafje Burghsluissingel, te helpen bij de verstrekking van de warme maaltijd en een praatje te maken. Voor u is het een kleine moeite en de mensen zijn hier erg blij mee. Lees hieronder meer of vul direct het sollicitatieformulier in.

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrijwilliger die één of meerdere keren per week wil ondersteunen bij het verstrekken van de warme maaltijd. De werkzaamheden vinden plaats in de ontmoetingsruimte van Aafje Burghsluissingel en in de woontorens. De tijden zijn van 14.00 uur of 15.00 uur tot 18.30 uur. Bent u de vrijwilliger die onze klanten een kopje koffie of thee brengt, een praatje maakt en helpt met de maaltijdverstrekking? Dan zijn wij op zoek naar u! 

U bent

  • Klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld
  • geïnteresseerd in ouderen
  • woonachtig in Pendrecht of bereid daar naar toe te reizen
  • U heeft goede sociale vaardigheden
  • U heeft een flexibele instelling en bent eventueel bereid voor anderen in te vallen.
  • Beschikbaar op één of meerdere dagdelen per week, van 14.00/15.00 tot 18.30.

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen?

Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Ariane van der Hulst telnr: 06-46642181, of mail naar ariane.van.der.hulst@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten