'Ik geef de bewoners de extra aandacht die zij verdienen'

Vrijwilligster Christa Fortes Monteiro (56) is het zonnetje van de afdeling. Deze vrolijke dame werkt al 3,5 jaar met ziel en zaligheid als gastvrouw voor een pg-afdeling van Aafje Schiehoven. Christa is van alle markten thuis: ze zingt, danst, wandelt en lakt nagels.

“Meer dan veertig jaar geleden vertrok ik met mijn familie uit Kaapverdië naar Nederland. Inmiddels woon ik al heel wat jaren in Schiebroek. Mijn moeder en zus wonen op loopafstand en we hebben intensief contact. In mijn leven heb ik heel wat banen gehad. Van kledingverkoper tot kinderhulp. Tot ik ziek werd en mijn werk verloor. Thuiszitten is voor mij geen optie en via mijn buurvrouw kwam ik bij Aafje terecht.

Dit werk is voor mij echt mijn droombaan. Drie dagen in de week ga ik fluitend naar Aafje. Het team van Laag 3 is toegewijd en gezellig en de klanten zijn dankbaar. Het contact met hen is ontzettend prettig. Van mij krijgen de bewoners de extra aandacht die ze verdienen. Mijn vrijwilligerswerk maakt mij trots. Ik verdien er geen geld mee, maar in waardering is dit werk onbetaalbaar!”

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten