Vacature: (Live)streamen

Heeft u iets met (live) streamen en bent u digitaal onderlegd? Lees dan verder! 

De bewoners van Aafje waarderen uw inzet enorm!

Bent u thuis in het (live)streamen van activiteiten of wilt u hier vaardig(er) in worden? Dan willen wij graag met u kennismaken. Wie weet bent u dan binnenkort onze digitale held(in)! Via het streamen zorgt u ervoor dat de ouderen vanuit hun kamer kunnen genieten van een leuk programma. Via de uitzendingen kunnen ze bijvoorbeeld meezingen met leuke liedjes en zien wat er allemaal voor activiteiten te doen zijn. Om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om met camera, beeld en geluid bezig te zijn.

Over Aafje
Bij Aafje draait alles om mensen; mensen die bij Aafje wonen, mensen die zorg van Aafje krijgen, mensen die bij Aafje werken, mensen die hun tijd vrijwillig geven en mensen die hun naasten aan Aafje toevertrouwen. Deze mensen en hun verhalen vormen de basis voor de bedoeling van Aafje: mijn verhaal gaat verder. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen

"Vrijwilligers kunnen de ruimte pakken om van betekenis te zijn voor anderen
en daadwerkelijk waarde aan het leven van onze klanten toevoegen."

Wij zoeken
Wij zoeken een vrijwilliger die diverse activiteiten en programma’s digitaal kan (live)streamen. Hier kunt u vooraf een korte training voor volgen. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het beheer van de opnamematerialen (camera’s, microfoons, licht etc.) en voor het op-/afbouwen van de opnameruimte.

U bent

  • Digitaal goed onderlegd
  • 8 uur per maand (2 x 4 uur) beschikbaar
  • In het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Mocht u die nog niet hebben, dan vergoedt Aafje de kosten voor het aanvragen.
    ‚Äč

Wij bieden
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing, vrijwilligersevent, kerstattentie en een WA verzekering.

Aanmelden/vragen
Voor vragen en/of aanmelding kunt u terecht bij Sandy dos Reis, vrijwilligerscoördinator ‘’Digitaal ontmoetingsuurtje’’ bij Aafje, via reissandy1@gmail.com, of bel 010- 4036516.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten