Vacature: Digitaal ontmoetingsuurtje

Ben jij digitaal vaardig? Wil je iets doen tegen de eenzaamheid van ouderen in Rotterdam? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn op zoek naar mensen die ouderen één of meer ochtenden willen helpen op de ‘digitale snelweg’. In ons digitaal ontmoetingsuurtje help je bijvoorbeeld ouderen bij het gebruik van een tablet of laptop. 

De deelnemers van het digitaal ontmoetingsuurtje zien elkaar via beeldbellen elke week op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend. De deelnemers bepalen met elkaar de inhoud van het gesprek. Denk bijvoorbeeld  aan het uitwisselen van nieuwtjes, bewegen op muziek en het doen van een geheugenspel. Een welzijnsmedewerker van Aafje begeleidt de groep. 

Wat ga je doen?

Je bezoekt je computermaatje thuis en maakt hem of haar wegwijs op de tablet, computer of laptop. Tijdens het ontmoetingsuurtje blijf je aanwezig om eventueel  ondersteuning te geven. Is je missie geslaagd? Krijgt je computermaatje de tablet zelfstandig aan de praat? Dan zou je weer iemand anders op weg kunnen helpen.

Wat bieden wij?

Een functie waar je blij van wordt! Je reiskosten worden vergoed en we vragen kosteloos een VOG voor je aan. Je ontvangt regelmatig een nieuwsbrief met nieuws over Aafje en vrijwilligerswerk. Binnen Aafje heb je een vast contactpersoon voor informatie en advies. Daarnaast ben je jaarlijks ben je van harte welkom op het Aafje vrijwilligersfeest.

Aanmelden

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren om ouderen digitaal vaardig te maken? Neem dan contact op met Agnes Bonnen via 06 46 642 659 of stuur een bericht naar agnes.bonnen@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten