Vacature: Activiteiten

Houdt u van Bingo, zingen, creatief bezig zijn en/of spelletjes?

De bewoners van Aafje waarderen uw inzet enorm!

Ook bij u in de buurt wonen mensen die wat extra aandacht of hulp bij het invullen van een zinvolle dag kunnen gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van de bingo, zitdansen, schilderen of handwerken?

Over Aafje
Bij Aafje draait alles om mensen; mensen die bij Aafje wonen, mensen die zorg van Aafje krijgen, mensen die bij Aafje werken, mensen die hun tijd vrijwillig geven en mensen die hun naasten aan Aafje toevertrouwen. Deze mensen en hun verhalen vormen de basis voor de bedoeling van Aafje: mijn verhaal gaat verder. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

"Vrijwilligers kunnen de ruimte pakken om van betekenis te zijn voor anderen
en daadwerkelijk waarde aan het leven van onze klanten toevoegen."

Wij zoeken
U begeleidt de zangactiviteit, bijvoorbeeld door te zorgen dat de muziek en de teksten klaarliggen, de cd-speler en eventueel beamer te bedienen, mee te zingen en/of dansen. U zorgt voor een gezellige sfeer en haalt de (rolstoelgebonden) bewoners van hun kamer of appartement op.

U bent

  • Klantgericht
  • Graag in contact met ouderen
  • Iedere week een dagdeel beschikbaar (dag en tijd in overleg)
  • U heeft enige kennis van dementie of bent bereid om dit te leren
  • Beheerst de Nederlandse taal

 

​Wij bieden
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing, vrijwilligersevent, kerstattentie en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen?
Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Lees hieronder meer of vul direct het sollicitatieformulier in.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten