De gezelligste Quiz

De gezelligste Quiz is een hilarische strijd die geschikt is voor eigenlijk iedereen. Hier telt niet het IQ, maar het vermogen om op het goede moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. In teams van maximaal vijf personen worden vragen over uiteenlopende onderwerpen beantwoord zoals actualiteiten, sport, geschiedenis, alledaagse dingen, aardrijkskunde en herkenbare muziek. De gezelligste Quiz wordt gepeeld in vijf rondes van 10 vragen. De winnaars van de gezelligste quiz gaan naar huis met eeuwige roem en een leuke prijs én strijden in de grote finale voor de beker met de grote oren! 

Mevrouw de Jong neemt  deel aan De gezelligste Quiz
De Mevrouw de Jong, deelneemster aan De gezelligste Quiz in Zwijndrecht: "Het was een ontzettend gezellige middag in de recreatiezaal van 55+ wooncomplex Eemzon. Er heerste een gezonde concurrentiestrijd tussen de twaalf verschillende teams en er werd vooral ook veel gelachen. Helaas wonnen we niet. We kregen echter een tweede kans met de 'gouden envelopronde.' In deze envelop zaten kennisvragen en een inschattingsvraag. Omdat mijn man alle vragen kon beantwoorden en een goede schatting deed, gaat ons team, samen met 28 andere teams uit de andere voorrondes, nu alsnog naar de grote finale! Een echte voorbereiding op de grote finale hebben we niet, want de vragen kunnen natuurlijk over alles gaan. Wel lezen we allebei graag en volgen de actualiteit altijd al. Mijn man weet veel van aardrijkskunde en geschiedenis, ik van kunst. En we hebben nog drie teamleden die hun kennis meenemen. Natuurlijk doen we vooral mee voor de gezelligheid, maar we vinden het uiteraard niet vervelend om de beker met de grote oren daadwerkelijk mee naar huis te nemen."

Ook dit jaar organiseert Allemaal Aafje quizzen op verschillende locaties in Dordrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Ridderkerk, Albrandswaard en Barendrecht. 

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u bij de locaties op de website van De gezelligste Quiz.

Naar de website van De gezelligste Quiz 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten