Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

U komt in aanmerking Geriatrische Revalidatiezorg (tijdelijk verblijf) op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie) als u na een operatie of opname in het ziekenhuis medisch specialistische zorg nodig hebt voor  revalidatie en herstel. 

De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorg. Diverse specialistische verpleegkundigen en andere behandelaren staan voor u klaar.

U betaalt geen eigen bijdrage, wel wordt het eigen risico in rekening gebracht. Onze klantadviseur helpt u graag vrijblijvend met advies of bij het aanvragen van een passende indicatie.

Maak direct een afspraak

Gerelateerde locaties

 • Zorghotel Rotterdam loc...

  Rotterdam
  Dit zorghotel in Rotterdam-Noord beschikt over 60 eenpersoonskamers en zes hotelkamers waar gasten met hun partner kunnen verblijven. Het zorghotel heeft een eigen hoofdingang die te bereiken is via de hoofdingang van het ziekenhuis.

  Rotterdam
  Kleiweg 500, 3045 PM
  010 422 4040

 • Zorghotel locatie Maass...

  Rotterdam
  In Rotterdam-Zuid is het zorghotel gevestigd op de Zorgboulevard met een vaste verbinding naar het ziekenhuis. Het zorghotel beschikt over 79 eenpersoons- en 42 tweepersoonskamers.

  Rotterdam
  Maasstadweg 2, 3079 DZ
  088 823 2000

 • De Vijf Havens, verplee...

  Prins Alexander, Rotterdam
  In De Vijf Havens verpleegd wonen, kunnen ouderen met intensieve verpleging op de verpleegafdeling wonen. Ook mensen met dementie wonen hier op de juiste plek.

  Prins Alexander, Rotterdam
  Zevenkampse Ring 40, 3068 PZ
  088 823 1013

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten