Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

U komt in aanmerking Geriatrische Revalidatiezorg (tijdelijk verblijf) op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie) als u na een operatie of opname in het ziekenhuis medisch specialistische zorg nodig hebt voor  revalidatie en herstel. 

De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorg. Diverse specialistische verpleegkundigen en andere behandelaren staan voor u klaar.

U betaalt geen eigen bijdrage, wel wordt het eigen risico in rekening gebracht. Onze klantadviseur helpt u graag vrijblijvend met advies of bij het aanvragen van een passende indicatie.

Maak direct een afspraak

Gerelateerde locaties

 • Aafje Revalidatie Maass...

  Rotterdam
  In Rotterdam-Zuid is Aafje Revalidatie Maasstad gevestigd in de Zorgboulevard met een vaste verbinding naar het ziekenhuis. Aafje Revalidatie Maasstad beschikt over 79 eenpersoons- en 42 tweepersoonskamers.

  Rotterdam
  Maasstadweg 2, 3079 DZ
  088 823 2000

 • De Vijf Havens, verplee...

  Prins Alexander, Rotterdam
  In De Vijf Havens verpleegd wonen, kunnen ouderen met intensieve verpleging op de verpleegafdeling wonen. Ook mensen met dementie wonen hier op de juiste plek.

  Prins Alexander, Rotterdam
  Zevenkampse Ring 40, 3068 PZ
  088 823 1013

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten