Eerstelijnsverblijf laag complex (ELV laag)

U komt in aanmerking voor Eerstelijnsverblijf laag complex wanneer u om medische redenen tijdelijk zorg en/of behandeling nodig hebt. U heeft enige hulp nodig heeft bij zelfzorg, bij uw mobiliteit en het zelfstandig verplaatsen binnenshuis. Wij helpen u snel terug te keren naar huis.

Uw huisarts blijft medisch verantwoordelijk. Professionele verpleegkundigen en verzorgenden kunnen u de nodige verzorging en verpleging bieden. Bijvoorbeeld om te herstellen na een behandeling in het ziekenhuis.

In de meeste gevallen zal uw verblijf niet langer dan 3 maanden zijn. Wij zorgen ervoor dat u snel terug kunt keren naar huis  Met een passende verwijzing voor eerstelijnsverblijf vergoedt de zorgverzekering alle kosten vanuit de basisverzekering. U betaalt geen eigen bijdrage, wel wordt het eigen risico in rekening gebracht

Onze klantadviseur helpt u graag vrijblijvend met advies of bij het aanvragen van een passende indicatie.

Maak direct een afspraak

Gerelateerde locaties

 • Zorghotel Rotterdam loc...

  Rotterdam
  Dit zorghotel in Rotterdam-Noord beschikt over 60 eenpersoonskamers en zes hotelkamers waar gasten met hun partner kunnen verblijven. Het zorghotel heeft een eigen hoofdingang die te bereiken is via de hoofdingang van het ziekenhuis.

  Rotterdam
  Kleiweg 500, 3045 PM
  010 422 4040

 • Zorghotel locatie Maass...

  Rotterdam
  In Rotterdam-Zuid is het zorghotel gevestigd op de Zorgboulevard met een vaste verbinding naar het ziekenhuis. Het zorghotel beschikt over 79 eenpersoons- en 42 tweepersoonskamers.

  Rotterdam
  Maasstadweg 2, 3079 DZ
  088 823 2000

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big