Eerstelijnsverblijf hoog complex (ELV hoog)

U komt in aanmerking voor Eerstelijnsverblijf hoog complex wanneer u om medische redenen tijdelijk zorg en/of behandeling nodig hebt. U bent door een kwetsbare gezondheid zorgafhankelijk en u heeft tijdelijke intensieve zorg, begeleiding en persoonlijke verzorging nodig. Ook moet u 24 uur per dag een beroep kunnen doen op zorg en begeleiding. U bent nog wel in staat om, met enige begeleiding, duidelijk te maken wat u wel en niet wilt. Bijvoorbeeld om te herstellen na een behandeling in het ziekenhuis.

Wij zorgen ervoor dat u snel terug kunt keren naar huis. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorg. Professionele verpleegkundigen en verzorgenden kunnen u de nodige verzorging en verpleging bieden. Diverse specialistische verpleegkundigen en andere behandelaren staan voor u klaar. U betaalt geen eigen bijdrage, wel wordt het eigen risico in rekening gebracht

Onze klantadviseur helpt u graag vrijblijvend met advies of bij het aanvragen van een passende indicatie.

Maak direct een afspraak

Gerelateerde locaties

 • Zorghotel Rotterdam loc...

  Rotterdam
  Dit zorghotel in Rotterdam-Noord beschikt over 60 eenpersoonskamers en zes hotelkamers waar gasten met hun partner kunnen verblijven. Het zorghotel heeft een eigen hoofdingang die te bereiken is via de hoofdingang van het ziekenhuis.

  Rotterdam
  Kleiweg 500, 3045 PM
  010 422 4040

 • De Vijf Havens, verplee...

  Prins Alexander, Rotterdam
  In De Vijf Havens verpleegd wonen, kunnen ouderen met intensieve verpleging op de verpleegafdeling wonen. Ook mensen met dementie wonen hier op de juiste plek.

  Prins Alexander, Rotterdam
  Zevenkampse Ring 40, 3068 PZ
  088 823 1013

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten