Aafje Facilitair

Aafje Facilitair is opgericht in 2002 met als kernactiviteit het leveren van schoonmaakdiensten aan zorginstellingen. Mede door de wens van onze opdrachtgevers om de diverse bedrijfsdiensten bij ons onder te brengen is Aafje Facilitair uitgegroeid tot een moderne efficiënte facilitaire dienstverlener voor het totaalonderhoud van gebouwen en inventaris.

Dit doen wij zowel in, als buiten de zorgsector in de regio Rotterdam en omstreken. Aafje Facilitair heeft één doel: Het volledige facilitaire dienstenpakket uit handen nemen. Met meer dan 200 medewerkers werken we hier elke dag aan.

Voor wie

Aafje Facilitair levert een compleet aanbod aan facilitaire diensten op maat aan zorginstellingen, gezondheidscentra, huisartsen, apotheken, fysiopraktijken, aan niet-zorg-gerelateerde bedrijven en horeca.

Wat we doen

Aafje Facilitair beheert voor haar klanten de facilitaire processen zodat de organisatie (de klant) zich op haar primaire taken kan focussen. Aafje Facilitair zet mensen in voor het organiseren en uitvoeren van verschillende diensten.

Waarom we het doen

Alles wat wij doen is erop gericht om de opdrachtgever het volledige facilitaire dienstenpakket uit handen te nemen. Of dit nu de voorbereiding van een evenement is of het reinigen en onderhouden van een bedrijfspand. Onze persoonlijke aandacht en sturing op coachende wijze resulteert in zeer betrokken en tevreden medewerkers. Dát zorgt voor hoge kwaliteit in onze dienstverlening, tevredenheid bij klanten en een optimale klantbeleving.

Transparantie

Een goede facilitaire dienstverlener kan, door haar processen efficiënt uit te voeren, voor een groot deel onzichtbaar zijn. Aafje Facilitair waakt voor haar toegevoegde waarde door korte lijnen met de opdrachtgever te onderhouden waarbij structureel overleg, controle (DKS) en transparantie een must is. Aafje Facilitair staat voor innovatie en marktconforme prijzen en voorwaarden met de beste prijs-kwaliteit. Gaat u voor de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij Aafje Facilitair aan het juiste adres.

Wordt Aafje Facilitair uw partner?

Hebt u interesse in een vrijblijvende goede inventarisatie, een volledig op maat gemaakt programma en een in detail uitgewerkte offerte? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Neemt u gerust contact met ons op via  of 0180 645 200 en vraag naar Beate Geene, onze Manager Facilitair.