Mijn verhaal gaat verder

Aafje presenteert haar nieuwe bedoeling. Een mooie werk- en denkrichting en een frisse huisstijl.

We creëren ruimte voor de dingen die ertoe doen

Bij Aafje beseffen we, dat het impact heeft als u zorg nodig heeft. U moet anderen toelaten in uw huis en uw leven. Wij dagen onszelf elke dag uit om deze invloed zo minimaal mogelijk te laten zijn.

Door duidelijkheid te creëren laten we de zorg, die toch nodig is, minder een zorg zijn. We zijn voorspelbaar in wat, wanneer, door wie wordt gedaan en in wat klanten en mantelzorgers van ons kunnen verwachten.

Voor sommigen van onze klanten betekent dit, dat zij hun leven relatief eenvoudig om de zorg heen kunnen plannen. Anderen geeft het een rustig gevoel, omdat ze ervaren dat ze op Aafje kunnen vertrouwen.

U weet waar u aan toe bent bij Aafje. De zorg is voorspelbaar en duidelijk georganiseerd. Daardoor hebben wij tijd voor de kleine dingen die het leven fijn maken en ruimte voor datgene wat klanten nog graag zouden willen.

Zelf zien wat we bedoelen? Bekijk de Aafje film:

'Mijn verhaal gaat verder'

Alles wat wij doen is erop gericht om mensen ruimte te geven om hun eigen leven te leiden. Het leven zoals zij dat het liefst willen, want we zijn ervan overtuigd dat elk mens uniek is, met eigen achtergronden, overtuigingen en wensen. Bij Aafje geven we zorg die we onze eigen ouders toewensen.

Uw leven, uw dag, uw thuis

Onze klanten wonen thuis en medewerkers van Aafje zijn te gast bij de klant. Thuis is hiermee een breed begrip; het kan gaan om een klant die thuis woont in zijn eigen omgeving, maar thuis kan ook zijn in één van onze huizen.

Daarom streven wij ernaar om de invloed van zorg op het leven van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Wij willen dat zij het zorgmoment als prettig ervaren en dat mensen makkelijker hun eigen plan voor de dag trekken. Zo ontstaat er ruimte voor de dingen die ertoe doen.

Mijn verhaal gaat verder met Aafje

Of u nu thuis woont en zorg ontvangt van Aafje, bij ons woont, uw verhaal gaat verder met Aafje.

Medewerkers krijgen de ruimte om naar klanten te luisteren, in te spelen op hun wensen en soms gewoon iets extra’s te doen. Collega’s krijgen zo de kans om hun talenten in te zetten en met andere de zorg te organiseren zoals zij die goed achten.

Voor klanten houdt dit in dat er bij Aafje aandacht is voor wie u bent. Er is ruimte voor diversiteit en eigenheid.

Voor mantelzorgers betekent dit dat zij zelf betekenis kunnen geven aan de invulling van zorg of het juist met een gerust hart aan ons kunnen overlaten.

Vrijwilligers kunnen de ruimte pakken om van betekenis te zijn voor anderen en daadwerkelijk waarde aan het leven van onze klanten toevoegen.


Beluister hieronder de persoonlijke verhalen van meneer Portielje (97) en mevrouw van der Hart (89):

Bent u benieuwd naar hoe onze Aafje film: 'Mijn verhaal gaat verder' tot stand is gekomen? Bekijk dan hier de 'Behind the Scenes' van de film en ontmoet onze acteurs. Echte mensen, echte verhalen en allemaal hebben ze met veel enthousiasme meegewerkt. 

Behind the scenes: Mijn verhaal gaat verder

Gerelateerde items

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big