Ketenzorg Dementie

Ketenzorg dementie is een samenwerking tussen ketenpartners in de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Aafje neemt deel aan deze samenwerking met als doel om nog betere hulpverlening te kunnen bieden op het gebied van dementie in deze gemeenten. Door de samenwerking tussen de diverse ketenpartners zijn wij in staat om eerder te handelen, zodra de signalen van dementie zich voordoen. Dit doen wij met behulp van alle betrokken organisaties rondom ouderen zoals bijvoorbeeld woningcorporaties, thuiszorgorganisaties en eerstelijnszorg.

De wens is om gezamenlijk de zorg aan mensen met dementie op een zo goed mogelijke en aansluitende manier te organiseren. En daarbij, waar nodig, over de grenzen van de organisaties heen te kijken en opereren. Zo wordt de kwaliteit van de zorg geborgd en het proces efficiënt ingericht. De keuzevrijheid voor een zorgaanbieder staat voor de klant centraal en de inbreng van mensen met dementie en hun mantelzorgers is de belangrijkste drijfveer in de ketenontwikkeling.

Meer informatie over ketenzorg dementie vindt u hier:

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten