Wouter Zegveld nieuwe directeur Aafje Thuiszorg

Geplaatst op 03-08-20
Persbericht wouter zegveld directeur thuiszorg   website foto
De raad van bestuur van Aafje heeft Wouter Zegveld benoemd tot nieuwe directeur Thuiszorg per 15 augustus as. In deze functie geeft hij invulling aan de verdere doorontwikkeling van Aafje thuiszorg. Aafje, Beste werkgever 2019-2020, biedt met 53 thuiszorgteams zorg aan klanten thuis in Rotterdam Rijnmond en de Drechtsteden.

Wouter Zegveld: “De grote uitdaging voor de toekomst is hoe met de toenemende vergrijzing om te gaan. Als directeur thuiszorg bij Aafje kan ik daar straks veel van mijn energie in kwijt. Ik kijk uit naar de samenwerking met het directieteam van Aafje en met alle thuiszorgteams in de regio."

Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur: “Wouter heeft brede ervaring in diverse management en directie functies binnen de zorgbranche. Zijn laatste functie was directeur bedrijfsvoering Acute psychiatrie bij GGZ instelling Rivierduinen. Wij zien in Wouter een gedreven en verbindende directeur en kijken uit naar de samenwerking.”  

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten