Terugblik: feestweek 50 jaar Roo van Capelle

Deel dit bericht:

Aafje locatie De Roo van Capelle bestaat 50 jaar. Daarom werd er een feestweek georganiseerd voor de bewoners en de collega's. Het was een geslaagde week vol activiteiten en heerlijke lekkernijen.

Ferry Bezem, directeur bij Aafje, opende dinsdag 19 september de feestweek. Door het startsein te geven kwam een van de bewoners in actie om het lint naar het ontmoetingsplein door te knippen. Daarna reden twee bewoners in hun scootmobiel naar achteren, en kon iedereen de zaal binnengaan: de feestweek was gestart!

Een week vol activiteiten

Er waren gedurende de week verschillende activiteiten. Zo waren er Oud-Hollandse spellen, een show van cabaretgroep De Roo, een rollatorrace tussen verschillende personeelsteams, modelbotenvereniging Hoogvliet kwam langs, een Rad van Fortuin, een optreden van Arturo, een high tea, een optreden van zanggroep De Roo van Capelle (bestaande uit bewoners van De Roo van Capelle) en als afsluiter een optreden van een Filipijnse dansgroep en fanfare. Voor het personeel was er een barbecue georganiseerd.

Enorm genoten

De foto’s spreken voor zich: de bewoners hebben enorm genoten van deze feestweek.