Geslaagd wijkkerstdiner

Geplaatst op 15-12-17
Kerstdiner
Ruim 50 buurtbewoners trotseerden maandag 11 december code rood om met elkaar te genieten van een sfeervol 3-gangen kerstdiner in Aafje Meerweide. En het was zo geslaagd dat Aafje heeft besloten dit kerstdiner tot een jaarlijkse traditie te maken.

De gratis kerstmaaltijd in Meerweide is een samenwerking tussen Aafje, de kookvrijwilligers van het Huis van de wijk en Holland Food Services. Zij hebben een avond vol bijzondere ontmoetingen weten te realiseren. Vanuit de  insteek  om op een gezellige, ongedwongen manier de verbinding tussen buurtgenoten te leggen, jong en oud, ongeacht cultuur of religie.

 “Deze geslaagde avond, herhalen we volgend jaar zeker nog een keer” zegt Döndu Ozdemir manager Diensten & Welzijn van Aafje Meerweide. “Wij blijven er naar streven om het onderlinge contact, saamhorigheid onder wijkbewoners én wederzijds begrip te bevorderen. En dat doen we vanaf nu in ieder geval met de Iftar maaltijd en het kerstdiner”

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten