Echt iets betekenen voor ouderen

Geplaatst op 14-12-21
Foto charissa klein formaat
Charissa werkt al bijna twee jaar bij Aafje Hulpthuis. Ze begon als Huishoudelijk Medewerker, nu werkt ze als Medewerker Klantadministratie. Ze deelt graag haar ervaring over haar doorgroeimogelijkheden.

Na 17 jaar bij een supermarkt gewerkt te hebben, had Charissa behoefte aan een nieuwe uitdaging. Ze wilde echt wat voor anderen betekenen en dat kon bij Aafje. Ze begon als Huishoudelijk Medewerker bij Aafje Hulpthuis. Elke dag hielp ze klanten bij het huishouden en zorgde voor een schoon en leefbaar huis. Ze merkte op dat het in de vakantieperiode erg druk was voor de planners op kantoor. Daarom vroeg ze aan haar leidinggevende of ze
ergens mee kon helpen. Zij wees Charissa op een openstaande vacature, Medewerker Klantadministratie, en heeft direct gesolliciteerd. 
 
Klanten blij maken
‘Mijn werkzaamheden zijn nu heel anders dan mijn vorige functie. Ik heb nu meerdere taken voor de administratie. Zoals het versturen van ondersteuningsplannen, het werken met Fieldwise om meldingen van klanten te beheren en ik verstuur evaluaties naar klanten. Goed communiceren en organiseren is super belangrijk nu. Mijn grootste uitdaging is om alles iedere dag af te krijgen zoals ik dat in mijn hoofd heb. 

De meeste voldoening haal ik uit het blij maken van klanten. Dat doe ik door een luisterend oor te bieden en goede gesprekken te voeren. Dat is het mooie aan de zorgsector. Ik kan echt wat betekenen voor ouderen. Dat deed ik in mijn functie als Huishoudelijk Medewerker, en nu op deze manier doe ik dat ook.’
 
Ruimte voor mij
‘Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Je bent bij Aafje Hulpthuis geen nummer. Je wordt echt gewaardeerd. Er is echt ruimte voor mij. Ik kon als Huishoudelijk Medewerker doorgroeien naar een functie binnen de Klantadministratie. Dat geeft al aan dat er echt naar je wordt geluisterd. Dat is heel belangrijk. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin. Het liefst gaan we naar het strand of naar het bos. Netflixen vind ik ook heerlijk om te ontspannen. Gelukkig is daar naast mijn werk ook tijd voor’, vertelt Charissa.
 
Een advies van Charissa: gewoon solliciteren! Je komt echt in een warm bad terecht. Ga naar www.werkenbijaafje.nl om alle vacatures te bekijken.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten