Hulp bij het aanvragen van huishoudelijke ondersteuning

Wij nemen u de zorg uit handen
De aanvraag van een indicatie voor huishoudelijke ondersteuning kan op verschillende manieren; telefonisch, per post of bij het Wmo-loket. Hieronder vindt u de directe link naar de website van uw gemeente met de juiste informatie.

Kiest u voor gemak? Belt u dan naar 0180 642 233 en wij helpen u geheel vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie bij uw gemeente. 

 

De indicatie
Na de aanvraag neemt een medewerker van de gemeente contact met u op om te bepalen welke ondersteuning u nodig heeft. Als blijkt dat u voor professionele huishoudelijke ondersteuning in aanmerking komt, dan kunt u aangeven van welke organisatie u deze hulp wilt ontvangen.

Uw voorkeur
Krijgt u een Wmo-indicatie toegekend voor huishoudelijke ondersteuning? En hebt u gekozen voor Aafje? Dan zorgen wij dat we binnen twee werkdagen na het huisbezoek de eerste afspraak met u hebben gemaakt voor het eerste hulpmoment. Uiteraard op een dag die u wenst. Hebt u een keer andere plannen? Geen probleem, dan komen wij gewoon op een ander moment. En kan uw eigen hulp een keertje niet, dan is er altijd een vervangende hulp. Lees meer over huishoudelijke ondersteuning van Aafje.

Gerelateerde items

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten