Personenalarmering

Zelfstandig wonen in uw eigen huis, maar in geval van nood kunt u met één druk op de knop direct hulp inschakelen. Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid, terwijl u wel 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt rekenen op hulp in geval van nood.
Met één druk op de knop heeft u direct contact met een medewerker van de alarmcentrale. De (verpleegkundige) hulp die u nodig heeft, is dan binnen 30 minuten bij u thuis.

Personenalarmering aanvragen


Kosten

U betaalt eenmalig aanmeld- en aansluitkosten van € 99,50 voor het alarmtoestel en een draadloos zendertje met alarmknop. Daarnaast betaalt u –afhankelijk van de optie die u heeft gekozen- een maandelijkse bijdrage. Informeer altijd even bij uw zorgverzekeraar, want het kan zijn dat deze een deel van de kosten vergoedt. 

Indien uw zorgverzekering de kosten dekt, dan betaalt u geen € 99,50  aanmeld- en aansluitkosten. U betaalt dan alleen € 38,50 aanmeldkosten. 

Direct personenalarmering aanvragen

Bel voor meer informatie of een afspraak de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Een klantadviseur komt gratis bij u langs en regelt de personenalarmering voor u. U kunt ook direct online personenalarmering aanvragen.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten