Logopedist

Moeite met spreken, begrip, slikken, eten of drinken? Bijvoorbeeld bij Parkinson of na een beroerte? De logopedist helpt u graag. Op een Aafje locatie of gewoon bij u thuis. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig.

Direct een afspraak maken

Wanneer naar de logopedist?

  • moeite met kauwen, slikken of speekselverlies
  • pijn bij doorslikken van eten, drinken of pillen
  • hoesten tijdens eten of drinken
  • moeite met woorden, spreken, schrijven of taalbegrip
  • anderen verstaan u slecht
  • hese, schorre, of zachte(re) stem

 

Bij de logopedist

Met de logopedist bespreekt u uw situatie. Samen stelt u behandeldoelen vast. Meestal onderzoekt de logopedist gelijk de aard en ernst van de genoemde problemen. Tijdens de behandeling komen hulpmiddelen communicatietraining, stemoefeningen en bijvoorbeeld sliktechnieken aan bod. 
 

Kosten

De basis(zorg)verzekering vergoedt veelal de volledige kosten voor logopedie.
 

Beroerte

Moeite met taal en spreken, als gevolg van een beroerte? In het Afasie Trainingscentrum helpen wij de draad van het dagelijks leven weer op te pakken en de communicatie te optimaliseren.


Direct afspraak maken

Maak direct online een afspraak door onderstaande formulier in te vullen of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Binnen drie werkdagen neemt de logopedist contact op. De afspraak kan binnen een week plaats vinden. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig. Met een verwijzing van de huisarts of het ziekenhuis kunt u altijd terecht

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big