Fysiotherapie voor iedereen

Fysiotherapeuten met een brede expertise. Korte lijnen met huisartsen en het ziekenhuis. U kunt snel terecht. Daarom kiest u voor fysiotherapie van Aafje. Oók als u geen klant van Aafje bent.
 

De fysiotherapeut kan u bijvoorbeeld in de volgende gevallen ondersteunen:

- Revalidatie na een ziekenhuisopname
- Klachten aan spieren en gewrichten
- Verlies aan kracht of een verminderde conditie
- Moeite met lopen
- Duizeligheid waardoor u vaker valt

Specialismen:

-Fysiotherapie
-Manuele therapie
-Handtherapie
-Oedeemtherapie
-Revalidatie na orthopedische ingrepen en of trauma
-Medical taping
-Mulligan behandeling
-Looptraining bij claudicatio
-Revalidatie bij long- en hartproblematiek

 

U kunt snel terecht

De fysiotherapeuten van Aafje kunnen een afspraak op korte termijn garanderen. Ze hebben korte lijnen met huisartsen en nabij gelegen ziekenhuizen die ervoor zorgen dat ze u altijd de juiste zorg kunnen bieden, zoals aanwezigheid bij het traumanetwerk in het Maasstad Ziekenhuis. Door het doorlopende scholingsprogramma beschikken de fysiotherapeuten over de laatste kennis en nieuwste behandelmethoden op het gebied van fysiotherapie. Er is een oefenruimte aanwezig op locatie en indien nodig behandelen wij aan huis.

Kosten

Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering wordt de behandeling wel of niet vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de mogelijke vergoeding.

Een afspraak maken

Om een afspraak te maken met een fysiotherapeut van het Aafje zorghotel belt u 0620501361. Even binnenlopen bij het zorghotel mag natuurlijk ook. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten