Fysiotherapie voor iedereen

Fysiotherapeuten met een brede expertise. Korte lijnen met huisartsen en het ziekenhuis. En in de meeste gevallen kunt u snel terecht. Daarom kiest u voor fysiotherapie van Aafje. Oók als u geen klant van Aafje bent.

Waar schakelt u de fysiotherapeut van het Aafje zorghotel voor in

De fysiotherapeut kan u bijvoorbeeld in de volgende gevallen ondersteunen:

  • U moet revalideren na een ziekenhuisopname
  • U bent bang, moe of stijf bij bewegen
  • U ervaart verlies aan kracht of minder conditie
  • U heeft moeite met lopen of verplaatsen, thuis of buiten
  • U heeft klachten aan spieren en gewrichten
  • U valt vaker

 

U kunt snel terecht

De fysiotherapeuten van Aafje hebben geen open spreekuur, maar zijn in de meeste gevallen wel snel beschikbaar. Ze hebben korte lijnen met huisartsen en ziekenhuizen die ervoor zorgen dat ze u altijd de juiste zorg kunnen bieden. Door het doorlopende scholingsprogramma beschikken de fysiotherapeuten altijd over de laatste kennis en nieuwste behandelmethoden op het gebied van fysiotherapie. U oefent in een speciale oefenruimte van Aafje of, indien nodig, bij u thuis.

Kosten

Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering wordt de behandeling wel of niet vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de mogelijke vergoeding.

Een afspraak maken

Om een afspraak te maken met een fysiotherapeut van het Aafje zorghotel belt u met de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Binnen drie werkdagen neemt de fysiotherapeut contact op. Even binnenlopen bij het zorghotel mag natuurlijk ook. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten