Ergotherapeut

Heeft u door een beperking of ander probleem, moeite met dagelijkse dingen doen? Bijvoorbeeld bij de ziektebeelden Parkinson, dementie, beroerte, reuma, MS, COPD, diabetes of na een amputatie? De ergotherapeut leert u praktische handelingen (opnieuw) uitvoeren, eventueel met een hulpmiddel. Bij Aafje of gewoon bij u thuis. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig.

Direct een afspraak maken

Bijvoorbeeld als u moeite ervaart bij:

  • zitten, (op)staan, traplopen
  • wassen, kleden of toiletgang
  • vasthouden van kopje, bestek of pen
  • koken, huishoudelijke taken, hobby’s
  • lezen en schrijven
  • computer- en werkplekgebruik

 

Bij de ergotherapeut

Met de ergotherapeut bespreekt u uw situatie. Samen stelt u behandeldoelen vast. U leert opnieuw, anders of met hulpmiddelen praktische handelingen uit te voeren. De ergotherapeut geeft advies, bijvoorbeeld over het omgaan met de gevolgen van uw ziekte of veranderingen in de woonomgeving. De afspraak vindt plaats op een Aafje locatie of gewoon bij u thuis.

Kosten

De basisverzekering vergoedt maximaal tien uur ergotherapie.

Direct afspraak maken

Maak direct online een afspraak of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Binnen drie werkdagen neemt de ergotherapeut contact op. De afspraak kan binnen een week plaats vinden. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig. Met een verwijzing van de huisarts of het ziekenhuis kunt u altijd terecht.

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten