Zorghotel Rotterdam locatie Franciscus Gasthuis

In het zorghotel zijn professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving van een hotel in één concept verenigd. U kunt bij ons als gast herstellen of reactiveren. Het zorghotel beschikt over zes luxe tweepersoonskamers en 60 luxe eenpersoonskamers. 

Meer informatie of een kamer reserveren

Neem contact op met onze klantadviseur

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 8,3

Waarderingen

'Persoonlijk, professioneel, rustig, aandachtig (para)medisch personeel.'

'Van november 2011 tot februari 2012 een geweldige tijd gehad.
 Verzorging, personeel, het eten in een woord geweldig!'

'Hier kom je dan eindelijk in een oase van rust, in een prachtig gebouw met dichte kamerdeuren van kamers
 die er werkelijk uit zien als sjieke hotelkamers.'

 

Faciliteiten

De hotelkamers van dit zorghotel Rotterdam zijn stijlvol en warm ingericht en hebben luxe comfortbedden en een ruime badkamer. Verder beschikken de kamers over uitstekende faciliteiten, zoals een minibar, telefoon en interactief televisiesysteem. Het hotel is vanzelfsprekend volledig rolstoelvriendelijk en ons zorg- en hotel-team staan 24 uur per dag voor u klaar.
Gasten kunnen op hun eigen etage terecht in een kleine en sfeervol restaurant  voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en het diner met een dagelijks wisselend driegangen menu. In het sportcafé van dit zorghotel Rotterdam, direct gelegen aan de fysioruimte, kan voor of na de training gezellig een drankje of een kop kof-fie met gebak genuttigd worden.

Voor wie

Het zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning, revalidatie  en/of herstel. De reden om voor het zorghotel te kiezen kan divers zijn, maar aanleiding kan zijn dat u wilt revalideren onder professionele begeleiding, u alleen woont, uw woning niet gelijkvloers is of u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven. U komt in aanmerking voor tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels. Geriatrische Revalidatiezorg (tijdelijk verblijf) is toegangkelijk op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie) als u na een operatie of opname in het ziekenhuis medisch specialistische zorg nodig hebt voor revalidatie en herstel.
 

Kosten

Ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, u kunt altijd bij Aafje terecht voor Geriatrische Revalidatiezorg in de zorghotels. Aafje heeft contracten gesloten met alle verzekeraars. Als de verzekeraar de naam ‘zorghotel’ hoort, kan dit nog wel eens tot verwarring leiden, waarna de verzekeraar aangeeft dat u niet bij Aafje terecht kunt. In onze zorghotels wordt revalidatiezorg geboden; eigenlijk dekt de naam revalidatiehotel de lading beter. Voor Geriatrische Revalidatiezorg kunt u dus altijd bij ons terecht.

  • U kunt hier terecht met een ZZP 10, een DBC of een ELV hoog complex

 

Wat houdt ZZP 10 in?   | Wat is een DBC? | Wat houdt een ELV hoog complex in?

Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

 

Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.

Meer informatie of een kamer reserveren

Zorghotel Rotterdam Franciscus Gasthuis.

Videorondleiding

Zijn er bezoektijden voor het zorghotel

Nee er zijn geen bezoektijden voor het zorghotel. Bezoek is altijd welkom!

Ik zou graag het zorghotel van binnen willen zien, is dit mogelijk?

Dat kan! Bekijk de bovenstaande video en volg de tour door ons zorghotel. U kunt ook gratis en vrijblijvend een rondleiding aanvragen. 

Wanneer kan ik van het zorghotel gebruik maken?

Het zorghotel is speciaal ingericht voor mensen die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven. U heeft geen specialistische zorg (meer) nodig, maar er is toch behoefte aan een bepaald niveau van ondersteuning. Dat kan zijn doordat u herstellende bent van een medische ingreep, u wilt revalideren onder professionele begeleiding of doordat u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven.
U kunt ook van het zorghotel gebruik maken als uw mantelzorger met vakantie is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Aafje klantenservice op telefoonnummer 088 8 233 233 of via het bovenstaande contactformulier op deze website.

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten