Te Hoogerbrugge 4

Rotterdam

In Te Hoogerbrugge 4 woont u kleinschalig en bent u van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige ontmoetingsruimte en veel ruimte om een wandelingetje te maken.  U woont met zorg in uw eigen studio. De studio’s zijn onderdeel van kleine woongroepen (maximaal 10 bewoners) met ieder een eigen voordeur. De studio's zijn gesitueerd om een gezamenlijke huiskamer. Wilt u graag gebruik maken van de voorzieningen die Aafje biedt en toch kleinschalig blijven wonen? Dan is wonen in Te Hoogerbrugge 4 een goede oplossing. Betrokken zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

Kenmerken

  • studio met eigen voordeur en eigen badkamer met toilet
  • kleinschalig wonen als uitgangspunt
  • wonen in een woongroep 
  • deskundig en vriendelijk personeel
  • huiselijk, veilig en herkenbaar thuis
  • gratis parkeergelegenheid
  • ruim aanbod aan activiteiten
  • veilige buitenruimte voor elke woongroep


Verpleeghuis Te Hoogerbrugge 4 biedt moderne eenpersoonsstudio’s. Alle studio’s zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een eigen voordeur en een eigen badkamer met toilet. De kamers kunnen naar eigen smaak worden ingericht met bijvoorbeeld een zitje, kast en TV.

Is deze locatie geschikt voor mij?
In Aafje Te Hoogerbrugge 4 verblijven mensen met dementie en/of andere geheugenproblemen. Aafje biedt intensieve verpleging, begeleiding en structuur. Aafje Te Hoogerbrugge biedt haar bewoners, optimale vrijheid en bescherming door het gebruik van dwaaldetectie. Onze betrokken zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

Wat als mijn situatie veranderd?
Een team van deskundige medewerkers bespreken met u en/of uw mantelzorger welke zorg u nodig heeft en welke plek het beste bij u past. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. Wij gaan altijd het gesprek aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie. De klantadviseur regelt voor u de plaatsing. 

Dwaaldetectie
Bij Aafje willen we onze bewoners optimale vrijheid en veiligheid bieden. In sommige situaties is dat niet eenvoudig. Bijvoorbeeld voor bewoners met psychogeriatrische problematiek (zoals dementie), die onrustig kunnen zijn en daardoor gaan dwalen. Elke bewoner heeft een dwaalprofiel, afgestemd op zijn of haar persoonlijke situatie. De ene bewoner kan prima geheel zelfstandig van de ene verdieping naar de andere, van zijn studio naar de huiskamer. Voor de ander is dat lastiger. De cirkel waarbinnen een bewoner zich volledig vrij en veilig kan bewegen is persoonlijk. Aafje Te Hoogerbrugge, is op verschillende plekken voorzien van sensoren, die in contact staan met een zender bij de bewoner. Wanneer een bewoner in de buurt van een sensor komt en de voor hem of haar beveiligde grens overschrijdt, krijgen zorgmedewerkers een signaal. De sensoren hangen tot aan de uitgang

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten