Aafje Revalidatie Franciscus

In Aafje Revalidatie Franciscus (voorheen Zorghotel) kunt bij ons als gast herstellen of reactiveren. De revalidatielocatie beschikt over zes tweepersoonskamers en zestig eenpersoonskamers. 

Meer informatie of een kamer reserveren

Neem contact op met onze klantadviseur

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 8,3

Waarderingen

'Persoonlijk, professioneel, rustig, aandachtig (para)medisch personeel.'

'Van november 2011 tot februari 2012 een geweldige tijd gehad.
 Verzorging, personeel, het eten in een woord geweldig!'

'Hier kom je dan eindelijk in een oase van rust, in een prachtig gebouw.'

 

Faciliteiten

De kamers van Aafje Revalidatie Franciscus zijn stijlvol en warm ingericht en hebben luxe comfortbedden en een ruime badkamer. Verder beschikken de kamers over uitstekende faciliteiten, zoals een minibar, telefoon en interactief televisiesysteem. De revalidatielocatie is vanzelfsprekend volledig rolstoelvriendelijk en ons zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar.
Gasten kunnen op hun eigen etage terecht in een kleine en sfeervol restaurant voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en het diner met een dagelijks wisselend driegangenmenu. In het sportcafé, direct gelegen aan de fysioruimte, kan voor of na de training gezellig een drankje of een kop koffie met gebak genuttigd worden.

Voor wie

Aafje Revalidatie Franciscus is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning, revalidatie  en/of herstel. De reden om voor Aafje Revalidatie Franciscus te kiezen kan divers zijn, maar aanleiding kan zijn dat u wilt revalideren onder professionele begeleiding, u alleen woont, uw woning niet gelijkvloers is of u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven. U komt in aanmerking voor tijdelijk verblijf in een van onze revalidatielocaties. Geriatrische Revalidatiezorg (tijdelijk verblijf) is toegangkelijk op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie) als u na een operatie of opname in het ziekenhuis medisch specialistische zorg nodig hebt voor revalidatie en herstel.

Kosten

Ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, u kunt altijd bij Aafje terecht voor Geriatrische Revalidatiezorg in onze revalidatiecentra. Aafje heeft contracten gesloten met alle verzekeraars. 

  • U kunt hier terecht met een ZZP 10, een DBC of een ELV hoog complex

Wat houdt ZZP 10 in?   | Wat is een DBC? | Wat houdt een ELV hoog complex in?

Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.

Meer informatie of een kamer reserveren

Aafje Revalidatie Franciscus 

Videorondleiding

Zijn er bezoektijden voor de revalidatielocaties?

Nee, er zijn geen bezoektijden. Bezoek is altijd welkom!

Wanneer kan ik van de revalidatielocaties gebruikmaken?

Onze revalidatielocaties zijn speciaal ingericht voor mensen die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven. U heeft geen specialistische zorg (meer) nodig, maar er is toch behoefte aan een bepaald niveau van ondersteuning. Dat kan zijn doordat u herstellende bent van een medische ingreep, u wilt revalideren onder professionele begeleiding of doordat u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Aafje Klantenservice op telefoonnummer 088 8 233 233 of via het bovenstaande contactformulier op deze website.

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten