Brasserie Onder de Wilgen

Schiebroek

Het 3-gangen menu
Van 11.30 - 14.00 uur is er in de braserie een 3-gangen menu verkrijgbaar. Het 3-gangen menu bestaat uit soep vooraf, een warme maaltijd en een dessert. Let op: het is 1 menu zonder keuze optie. 

3-gangen menu € 8,-

Dagspecial en soep
Elke dinsdag en donderdag is er een dagspecial beschikbaar. Deze special verschilt per keer en wordt vooraf bekend gemaakt op het informatiebord voor de brasserie en via een flyer.

Dagschotel € 5,75 | Soep € 1,25

Themadiner met live muziek
Elke tweede vrijdag van de maand is er themadiner beschikbaar. Elke maand is er een ander thema. U krijgt dan een 3-gangen menu met live muziek of dans. Niet-alcoholische dranken zijn bij de prijs inbegrepen. Let op: tijdens het Themadiner sluit de brasserie om 14:00 uur.

Themadiner € 15,- | Vooraf reserveren, uiterlijk 1 week van tevoren

Maandspecial
Elke laatste donderdag van de maand is er een maandspecial. Dit is een speciale dagschotel, verkrijgbaar naast de reguliere maaltijd.

Maandspecial € 7,50 | Vooraf reserveren, uiterlijk 1 week van tevoren

Brasserie winkeltje 
In de brasserie zijn er bij het winkeltje ook diverse andere lekkernijen verkrijgbaar. U kunt er kleine boodschappen kopen. Het winkeltje is dagelijks geopend van 10.00 - 16.00 uur.

 

Maandag tot en met vrijdagdag geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Schiehoven

Onder de Wilgen is onderdeel van verpleeghuis Schiehoven

Huis van de Wijk

Schiehoven is ook Huis van de Wijk.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten