Restaurants

Veel Aafje locaties hebben een brasserie. Deze zijn allemaal toegankelijk voor bewoners van Aafje, maar als wijk- of buurtbewoner bent u uiteraard ook van harte welkom. In de brasserieën kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een smakelijke maaltijd. Heeft u een feestje te vieren? Uw verjaardag of trouwdag misschien? Overlegt u dan even met de gastvrije medewerkers van de brasserie, want er is van alles mogelijk bij Aafje. Lekker dichtbij, lekker makkelijk! In enkele brasserieën van Aafje vinden ook de Ontmoetingspleinen plaats.

In de  gastvrije Brasserie van Woonzorgcomplex Midden-Inn in Heerjansdam vindt u ook een Ontmoetingsplein. Daar vinden allerlei activiteiten plaats, waar u gezellig aan kunt meedoen.  Ook voor alleen een kopje koffie, een overheerlijke maaltijd of een praatje bent u van harte welkom.  Uiteraard kunt u in deze brasserie ook uw verjaardag vieren. De activiteiten van Midden-Inn treft u aan op de activiteitenpagina.

Naar de activiteitenkalender

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten