Dagvoorzieningen

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar dit wordt bemoeilijkt door lichamelijke klachten. Dan bent u overdag van harte welkom bij Aafje. Gewoon voor de gezelligheid, maar ook voor wat extra hulp, medische verzorging of behandelingen.

Direct aanvragen

Dagbesteding

De dagbesteding bestaat uit een combinatie van begeleiding bij gezellige activiteiten en persoonlijke verzorging en behandeling van uw lichamelijke klachten. Samen met u maakt bijvoorbeeld de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan om zo uw lichamelijke ongemakken te verlichten. Het doel is dat u thuis zo goed mogelijk kunt functioneren.

Dagverzorging

De dagverzorging van Aafje helpt mee om uw zelfstandigheid te behouden. Door actief bezig te zijn, blijft u uw vaardigheden trainen. Wij helpen u om de dagelijkse dingen zoveel mogelijk zelf te doen. Daarnaast ontmoet u bij de dagverzorging buurtgenoten en brengt de tijd op een aangename manier met elkaar door.

Afasie Trainingscentrum

Leven na een beroerte is ingrijpend. Het is niet altijd even makkelijk de draad van het dagelijks leven weer op te pakken. Het Afasie Trainingscentrum (ATC) is er om u hierbij te helpen. Een team van logopedisten, een ergotherapeut, een fysiotherapeut, een psycholoog en een maatschappelijk werker staan klaar om u te helpen omgaan met de alledaagse zaken.

Dagopvang Light PG - Zwijndrecht

Deze dagopvang is speciaal voor senioren die door hun geheugenproblemen niet altijd meer goed kunnen meekomen in hun reguliere sociale omgeving. Door beginnende geheugenproblemen reageren zij iets trager of anders. Er is geen indicatie nodig van het zorgkantoor of van de gemeente (WMO) om hieraan deel te nemen en er zijn geen kosten aan verbonden. Lees meer over de Dagopvang Light PG in Zwijndrecht

Locaties

 

 

Plaatsing

In de meeste gevallen kan een plaatsing bij één van onze dagvoorzieningen snel worden geregeld. Maar een enkele keer kunnen we niet voorkomen dat u even moet wachten. De wachttijd ligt dan tussen 0 en 6 maanden. Neem contact op met de Aafje klantenservice om een afspraak te maken met onze klantadviseurs: 088 8 233 233. Zij vertellen u vrijblijvend wat dagvoorziening in uw situatie kan betekenen.

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten