Vrijwilliger voor de Bingo gezocht

In Aafje Burghsluissingel in Pendrecht wonen veel mensen die extra aandacht kunnen gebruiken. Iedere laatste donderdag van de maand is er een gezellige bingo in de ontmoetingsruimte. U kunt voor deze mensen iets betekenen door de prijzen voor deze bingo te kopen en in te pakken. U overlegt met de dagbestedingscoach over de prijzen en houdt met het kopen van de prijzen rekening met het seizoen of een bepaald thema. U bent ook bij de bingo aanwezig en zorgt samen met andere vrijwilligers dat de bezoekers een leuke middag hebben.

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Wij zoeken

  • Een betrouwbare vrijwilliger
  • Die zelfstandig kan werken
  • Met goede contactuele vaardigheden
  • Die in staat is boodschappen tassen te dragen en rolstoelen te duwen
  • Iemand die beschikbaar is op laatste donderdag van de maand van 13.00 – 16.00 en een dagdeel in de week van de bingo

U bent

Gemotiveerd en creatief en kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met andere vrijwilligers. U wilt bewoners een gezellige middag bezorgen en kunt zich inleven in onze bewoners. Eigen vervoer is makkelijk maar niet noodzakelijk. De locatie is dichtbij de winkels en we zijn in het bezit van een boodschappenwagentje. Bent u nieuwsgiering geworden en wilt u meer informatie? Dan ga ik graag met u in gesprek. 

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Onze locatie is vlakbij Plein 1953 en goed te bereiken met bus 70 of 67 en via Metro Slinge. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen?

Wilt u mee informatie? Neem dan contact op met Christa Timmers via christa.timmers@aafje.nl of bel 06 4664 2695.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten