Vrijwilliger(s) voor filmmiddag gezocht

In Aafje Burghsluissingel in Pendrecht wonen veel mensen die extra aandacht kunnen gebruiken. Voor onze bewoners wordt maandelijks een filmmiddag georganiseerd. Wilt u voor deze mensen iets betekenen?

U kunt voor deze mensen iets betekenen door samen met de dagbestedingscoach of met een andere vrijwilliger de filmmiddag te begeleiden. U ontvangt de bewoners of haalt hen op. U zorgt voor koffie/thee en frisdrank. U bedient de filmapparatuur en zorgt voor een gezellige sfeer. Direct solliciteren.

 

Aafje
Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Wij zoeken:
•    Enthousiaste en betrouwbare vrijwilliger(s)
•    Die zelfstandig kunnen werken
•    Met goede sociale vaardigheden
•    Beschikbaar op vrijdagmiddag één keer in de maand.
•    Bij voorkeur beschikbaar gedurende langere periode

U bent
Enthousiast, betrouwbaar en in staat om samen te werken. U bent geduldig en geïnteresseerd in werken met ouderen met lichamelijke beperkingen. Bent u klantvriendelijk, één vrijdagmiddag in de maand beschikbaar en helpt u graag een ander? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Wij bieden
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Onze locatie is vlakbij Plein 1953 en goed te bereiken met bus 70 of 67 en via Metro Slinge. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, Aafje pas met aantrekkelijke kortingen, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.
 

Aanmelden/ Vragen?

Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Ariane van der Hulst, coördinator vrijwilligers van Burghsluissingel,
06-46642181 of mail naar ariane.van.der.hulst@aafje.nl

 

Meld u aan als vrijwilliger | 20180129

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten