"Ik reis met liefde 3 uur per dag voor de bewoners"

Nadat de moeder van Riet overleed, bleef ze een trouwe gast in Aafje Zuidwijk. Riet startte met vrijwilligerswerk. En zelfs toen de bewoners van Zuidwijk verhuisden naar Slinge ging Riet gewoon mee. Iedere donderdag helpt ze in het huis.

“Ik help de bewoners van de PG-afdeling op de tweede etage met hun maaltijden. Tussen de middag bak ik vaak pannenkoeken, eieren en wentelteefjes. Voor sommige gelegenheden kom ik een extra dag, zoals het versieren van de kerstboom. Ik help dan ook met de organisatie, bijvoorbeeld voor themamiddagen en bingo’s”, vertelt Riet.

Riet heeft met mevrouw Keller (88) een extra speciale relatie. “Ik vind het altijd zo leuk om met haar te praten. Ze is heel lief en geeft me regelmatig een lekkere zoen!” Mevrouw Keller is ook erg blij met Riet: “Riet is ontzettend aardig. Ze doet leuke dingen met ons en ik wil haar echt niet missen!”

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten