Uw gastvrouw/gastheer

De gastvrouw/gastheer zorgt voor een vriendelijk onthaal en een warm en prettig thuis voor bewoners op de huiskamer, etage. Samen met vrijwilligers, collega’s en u zorgen zij ervoor dat uw naaste en bezoekers niets tekort komen. Zij ondersteunen uw naaste in wensen en behoeften met betrekking tot een zinvolle dag, zorgen voor een prettige sfeer op de huiskamer en ondersteunen bij het verzorgen van eten en drinken en het schoon en op orde houden van de huiskamers en etages.

 

Wij merken dat u en andere familieleden, in de huiskamers ook andere bewoners wel eens helpen of algemene bezigheden op de huiskamer doen. Deze hulp kan een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners. De gastvrouw/gastheer kan u hierbij samen met de dagbestedingscoach en participatiecoördinator ondersteunen. U kunt dan denken aan:

  • koffie delen;
  • helpen met koken;
  • tafel dekken;
  • helpen met eten geven;
  • spelletjes doen;
  • indien klant (of vertegenwoordiger) hiermee instemt en na overleg met de eerstverantwoordelijke: andere klanten meenemen voor een wandeling of bezoek aan bijv. recreatiezaal/koffiehoek.

 

Wilt u weten wie de gastvrouw of gastheer op de huiskamer van uw naaste is? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten